Foto: F64

Sestdienas, 27. jūlija, vakarā ar reisu no Romas Rīgas lidostā ieradās populārais puertorikāņu popmūziķis Rikijs Mārtins, kurš svētdienas vakarā kāps uz Dzintaru koncertzāles skatuves, lai piedalītos jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2014 noslēguma koncertā.

Rikijam Mārtinam šogad uzticēts gods būt noslēguma koncerta īpašajam viesim, bet pirms viņa uz skatuves kāps tādas Krievijas šovbiznesa zvaigznes kā Nikolajs Baskovs, Filips Kirkorovs, Vera Brežņeva, Irina Dubcova un citi, kā arī latviešu dziedātāja Laima Vaikule.

Popularitāti jau iemantojušā Mārtina vārds pasauli skaļi pāršalca pirms četriem gadiem, kad viņš publiski atzinās, ka ir gejs, un laimīgi audzina surogātmātes pasaulē laistos dvīņus.

Starp citu, ar Latviju skatuves mākslinieku saista kāds īpašs stāsts - tālajā 2001. gadā ārvalstu mediji ziņoja, ka viņam ir attiecības ar latviešu modeli Inesi Misāni, kura lielījās, ka dziedātājs gultā ir nepārspējams. Tiesa, pats Mārtins ātri vien ziņu par attiecībām ar latviešu daiļavu noliedza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!