Foto: Vida Press
Viens no popzvaigžņu iecienītākajiem hobijiem ir it kā nejauša ķermeņa pašu intīmāko vietiņu nozibināšana. Šonedēļ šo triku izpildījusi britu dziedātāja Rita Ora (attēlā). Viņa uz naktsklubu dzīrot devusies miesas krāsas krūšturī, kurš nav spējis savaldīt daiļavas pupiņus.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka Ritai šī nedēļa iesākusies īpaši veiksmīgi. Skatuves māksliniece pirmdienas pievakarē ballējusies Londonas naktsklubā Cirque Du Soir, un pie reizes viņai izdevies pazīmēties arī medijos.

Daiļava ballītē ieradusies īpaši pikantā tērpā ar mežģīņu krūšturi, un labi redzamā apakšveļa bijis gluži kā saldais ēdiens pie naktskluba ieejas dežūrējošajam fotogrāfu bariņam. Paparaci kāri iemūžinājuši katru mūziķes soli, un šoreiz attēli nav likuši vilties.

Ora iemūžināta no visiem iespējamajiem rakursiem, un dažas bildītes padevušās īpaši pikantas, jo tajās redzams, ka no dziedātājas mežģīņu apakšveļas izsprucis krūtsgals. Iespējams, nelielais misēklis nebūtu izpelnījies tik lielu ievērību, ja vien neuzrastos īpaši rūpīgi foto pētnieki, kuri bildītes izanalizējuši līdz katrai sīkākajai detaļai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!