Foto: Instagram.com/samantatina/

Pēdējā laikā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) savus fanus lutina ar izteiksmīgām ceļojumu fotogrāfijām, kuras iemūžinātas, atpūšoties ārpus Latvijas. Vēl nesen dziedātāja baudīja brīvdienas Ēģiptē, taču tagad viņa ir devusies uz skaisto Parīzi.

"Bauda acīm, sirdij un dvēselei! Parīze, esmu iemīlējusies Tevī," tā pie vienas no "Instagram" fotogrāfijām, kurā redzama, apmeklējot slaveno Parīzes Dievmātes katedrāli, vēsta Samanta.

Ceļojumā viņa paguvusi nofotografēties arī pie tradicionālā tūristu apskates objekta – Eifeļa torņa, kā arī apmeklēt Versaļas dārzus, Monmartu un citas gleznainas vietas.

Parīzē Samanta ļāvusies arī kultūras baudījumam, dodoties uz vietējo kabarē šovu. Tur piedzīvotās emocijas dziedātāja raksturo kā "izcilas" un "brīnišķīgas", taču vienlaikus viņai nācās atzīt, ka uz skatuves redzētie puiši "varēja būt maķenīt glītāki".

Ceļojumā gūtie iespaidi Samantu tik ļoti uzrunājuši, ka komentāros pie bildēm viņa izteic vēlmi Parīzi apmeklēt atkārtoti. Dziedātāja arī pieļauj, ka nākamreiz viņas ceļojuma mērķis varētu būt ne vairs atpūta, bet gan uzstāšanās kā skatuves māksliniecei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!