Skandalozais mūziķis Sandis Kiops visnotaļ nopietni apņēmies iekarot pasauli. Drīz pēc panākumiem Josifa Kobzona konkursā Krievijā viņš devies uz Ukrainu, lai piedalītos slavenā talantu konkursa "X-Factor" atlasē.

Sestdien, 14. maijā, kad Latvija turēja īkšķus par Justu "Eirovīzijā", Kiops devās ar Latvijas mūzikas labo skanējumu iepazīstināt Ukrainu. Kādu mirkli turējis fanus neziņā par to, ko grasās pasākt šajā zemē, svētdienas vakarā viņš beidzot atklāja kārtis.

"Jē! Piedalos lielajā Ukrainas "X-Factor" kastingā," paziņoja Kiops. Atraktīvais un spārdīties kārais mākslinieks arī Ukrainā nav palicis nepamanīts.

Mākslinieks ziņo, ka jau sniedzis divas intervijas kādam Ukrainas telekanālam un lepojas, ka kastinga laikā esot "galvenā intervējamā persona".

"Intervijas laikā Ukrainas televīzijai СТБ, protams, neaizmirsu arī parādīt Latvijas nacionālo vērtību – "Pīlādžogas" spērienu," no Ukrainas ziņo Kiops.

Pagaidām nav zināms, kā Kiopam veicies muzikālajā konkursā, taču, kā redzams video, ar spērienu viņam jau izdevies savaldzināt ukraiņu žurnālisti. Intervētāja, redzot kustību, kas, kā skaidro Kiops, "sajūsmina visu Latviju", no sirds izsmējusies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!