Foto: Ronalds Šulcs

Gada nogales svētku gaidās par svinībām atbilstošu noskaņu gādāt steidz arī Latvijas skandalozākais mūziķis Sandis Kiops (attēlā). Viņš sveic savus atbalstītājus un nīdējus Ziemassvētkos, piedāvājot īpaši pikantu foto sesiju Salaveča stilā.

"Īpašā svētku foto sesija ir mans niknākais sveiciens manam mīļākajam portālam - DELFI un tā lasītājiem Ziemassvētkos. Svētkos novēlu, lai cilvēki nezaudē sevi un mīl tos, kas ir niknāki pār viņiem," DELFI Izklaide lasītājiem pikantus sveicienus sūta mūziķis.

Ar pikanto sesiju Kiops vēlas lauzt mītu par to, ka tikai dāmas pirms svētkiem var pozēt kā nerātnas Sniegbaltītes vai rūķenītes. Mūziķis uzskata, ka arī Latvijas sievietes pelnījušas pikantu svētku pārsteigumu, tāpēc dāmām par godu piedāvā bildes, kurās redzams, iespējams, visu laiku draiskākais Salavecis.

Sandi Kiopu var dēvēt par īstu Ziemassvētku brīnumu vārda tiešākajā nozīmē. Mūziķis 24.decembrī, Ziemassvētku vakarā, svin savu dzimšanas dienu. Kiops priecīgs, ka var būt noderīgs savai tēvzemei un uzsver, ka vienmēr būs Latvijas patriots, lai vai kādi laiki tautu sagaidītu.

"Es mīlu Latviešu tautu un nekad Latviju neatstāšu ilgāk par mēnesi. Svētīgus un priecīgus jums visiem Ziemassvētkus!" Tautiešiem novēl Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!