Foto: Privātais arhīvs
Latvijas klubu tauta jau kļuvusi nedaudz tramīga - pašmāju simpātiskā dziedātāja un radio meitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā pa labi) šovasar nav manāma galvaspilsētas spicākajos burziņos. Satraukumam gan nav pamata – Lee turpina uzdzīvot, taču Latviju viņa nomainījusi pret Itāliju.

Lienes fani jau pavasarī pamanīja, ka arī šī māksliniece līdzīgi kā estrādes dīva Inese Adario par savu jauno iedvesmas avotu izvēlējusies saulaino Itāliju. Sociālajos tīklos Liene publicēja bildes no Itālijas un savus draugus sāka uzrunāt itāļu mēlē.

Jūnijā daiļava uz laiku atgriezās Latvijā, bet saviem interneta draugiem neslēpa, ka ilgojas pēc Itālijas. Uzreiz pēc Līgo svētkiem Liene atsāka lutināt sekotājus ar Itālijas ballīšu bildēm, nu jau uzņemot jaunus apgriezienus.

Atgriezusies tālajā zemē viņa steidza paust savas izjūtas, publicējot bildi ar kājstarpē ievietotu persiku, bet pēc tam atgriezās skarbajā ikdienas rutīnā, publicējot selfijus no vietējām sporta zālēm un atrādot to, kā viņas labumi izskatās uz Itālijas fona.

Atraktīvā meitene siltajā zemē tikusi arī pie jauniem draugiem. Kā atklāj Lee sociālo tīklu profili, īpaši sirsnīga draudzība viņu saista ar kādu muskuļotu un tetovētu tēvaini.

Ar šo sirdsdraugu dziedātāja labprāt pozē uz dažādu spēkratu fona, un par to, ka abu attiecības ir sirsnīgas un nepiespiestas, liecina fakts, ka Liene puiša klātbūtnē pat neiespringst uz tādiem niekiem kā bikšu priekšas aizpogāšana.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!