Foto: Vida Press

Par populārāko meiteņu grupu pasaulē noteikti uzskatāma deviņdesmitajos gados iemīļotā Spice Girls. Kolektīvs jau labu laiku kā pajucis, bet tā dalībnieces vēl aizvien bauda atpazīstamību.

Visbiežāk fotografētā Spice Girls dalībniece noteikti ir Viktorija Bekhhema, kura nav tikai vienkārši bijusī spicā, bet arī futbolista Deivida Bekhema sieva, modes ikona, sabiedrības dāma un citu titulu īpašniece.

Ne tik ļoti paveicies Melai B jeb Melānijai Braunai, kura Spice Girls laikos tika dēvēta par Scary Spice. Lai gan viņa pēc grupas izjukšanas izdevusi divus solo albumus, mediji un līdz ar to arī sabiedrība viņu vēl aizvien uztver tikai kā meiteni no Spice Girls.

Kad Mela B bija sapratusi, ka atkārtot grupas panākumus viņai vienai pašai nekad neizdosies, dziedātāja atmeta mūzikai ar roku un pievērsās sportiska dzīvesveida popularizēšanai.

To, ka sievietes padomos būtu vērts ieklausīties, apliecina arī viņas pašas ķermeņa aprises, kuras viņa nesen visā krāšņumā demonstrējusi, kopā ar vīru, producentu Stīvenu Belafonti (abi attēlā) atpūšoties Meksikā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!