Foto: Vida Press

Amerikāņu popdziedātāja Britnija Spīrsa (attēlā) savas karjeras laikā piedzīvojusi gan kāpumus, gan kritumus. Zemākais punkts tika sasniegts 2007. gadā – toreiz viņa iekūlās vienā skandālā pēc otra. Lai gan mūziķes dzīve nostabilizējusies, pagātnes grēku ēna joprojām viņai seko.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Spīrsas bijušais menedžeris Sems Lufti, kurš jau agrāk tiesājies ar dziedātāju, taču neko nav panācis, apņēmies beidzot panākt savu un piedzīt prāvu naudas žūksni no mūziķes.

2007. un 2008. gads tiek dēvēts par pašu drūmāko posmu ne tikai Spīrsas karjerā, bet arī viņas dzīvē. Tolaik viņai pagalam neveicās – sieviete slīka depresijā, iekaustīja paparaci ar lietussargu, prāta aptumsuma brīdī nodzina sev matus "uz nullīti" un šķīra savu laulību ar vīru un divu kopīgo dēlu tēvu Kevinu Federlainu.

Tolaik par Spīrsas menedžeri kļuva Lufti. Viņš nesen vērsies tiesā, jo vēlas no dziedātājas piedzīt naudiņu, kuru viņa vīrietim esot parādā, jo nav pildījusi norunu.

Lufti jau agrāk apgalvojis, ka Spīrsa tolaik lietojusi narkotikas, un tenku portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka tiesas papīros starp daudzajiem dokumentiem esot tāds, kas to beidzot arī oficiāli apstiprina.

TMZ vēsta, ka Lufti izvirzītajā prasībā pret Spīrsu teikts, ka viņš piekritis ar mākslinieci sadarboties tikai tādā gadījumā, ja viņa pārtrauks lietot narkotikas. Tāpat viņš tolaik pieprasījis 15 procentus no mūziķes ienākumiem.

Tiesas dokumentos esot virkne pierādījumu, ka Spīrsa norunu nav pildījusi. Vairāki viņas darbinieki esot apstiprinājuši, ka dziedātāja laika posmā no 2007. līdz 2008. gadam bijusi atkarīga no narkotikām. Tas arī esot iemesls, kādēļ viņa tolaik zaudējusi aprūpes tiesības par abiem saviem dēliem.

Bijušais menedžeris nolēmis piedzīt sāpju naudu no Spīrsas, jo viņa lietojusi narkotikas, lai gan Lufti apzvērējusi to nedarīt. Tiesa, dziedātājas vecāki jau agrāk norādījuši, ka vīrietis pats apgādājis savu priekšnieci ar apreibinošajām vielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!