Foto: LETA

Šovasar daudzajiem atpūtniekiem Jūrmalā pievienojusies arī viena no Krievijas šovbiznesa ietekmīgākajām un zināmākajām ģimenēm – estrādes dīva Alla Pugačova un viņas vīrs, humorists Maksims Galkins (abi attēlā).

Sarunā ar Igaunijas "Delfi" Galkins atklājis, kāpēc viņi ar mazajiem dvīņiem izvēlējušies tieši Jūrmalu, kur apmetušies smalkajā villā "Marta", nevis kādu citu no tuvējām kūrortpilsētām.

"Bērnībā es atpūtos tieši šeit – Jūrmalā. Iespējams, tās ir bērnības atmiņas... (..) Mēs Jūrmalu vienkārši labi zinām, un tā ir ļoti piemērota bērniem. Tas arī noteica manu un Allas izvēli.

Šeit ir, kur spēlēties, pastaigāties, tāpat jūra ir tuvu. Viss ērti un ar komfortu," Jūrmalu kā piemērotu atpūtas vietu slavējis populārais humorists, kurš nesen kopā ar Pugačovu arī apmeklēja viņas meitas Kristīnes Orbakaites koncertu Dzintaru koncertzālē.

"Es daudz braukāju ar velosipēdu, eju ar bērniem uz jūru, dažkārt arī staigājam pa parku. Te ir daudz paziņu, draugu, kolēģu, ar kuriem tiekamies. Šeit ir tāda draudzīgi ģimeniska atpūta," savu un ģimenes ikdienu raksturojis Galkins.

Viņš atzinis, ka Baltijas valstis vispār ir ļoti interesanta vieta, bet kā vienīgo trūkumu norādījis laika apstākļus – tie esot neprognozējami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!