Foto: Vida Press
Naktī no pirmdienas un otrdienu Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās viens no pavasara gaidītākajiem notikumiem – ikgadējā Tērpu institūta noslēguma balle "Met Gala", kurā pulcējās pasaules šovbiznesa zieds.

Daiļā dzimuma pārstāves bija īpaši pacentušās, lai nepaliktu nepamanītas. Kamēr vairums dāmu vēlamo uzmanību panākušas ar krāšņiem tērpiem, amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa skatienus piesaistījusi ar dīvainu ādas krāsu.

Apburošā dziedātāja karnevāla vēsmās ieturētajā ballē bija tērpusies gaisīgā gaiša auduma kleitā, kas izcēla viņas mākslīgo iedegumu. Tiesa, šoreiz viņa, šķiet, bija nedaudz pāršāvusi pār strīpu.

Dziedātājas āda bija dāsni ieziesta ar paštonējošo līdzekli. It kā ar to vēl nebūtu gana, grima mākslinieks bija ņēmis talkā bronzas pūderi, ar kuru ietonējis Gomesas plecus, dekoltē, vaigu kaulus un citas ķermeņa daļas.

Kameru zibspuldžu gaismās skats nebija no patīkamākajiem – kā vēsta mediji, dziedātāja izskatījusies nedabiski brūna, turklāt dažādos apgaismojumos atklājušās mākslīgā iedeguma nepilnības.

Gomesas atbalstītāji nav spējuši tikt gudri – izteiktais bronzas iedegums bijusi daļa no tēla, vai arī neveiksmīgs misēklis.

Lai arī kāda būtu patiesība, dziedātājai tas maksājis dārgi. Kā vēsta ārzemju tabloīdi, sociālo tīklu lietotāji neganti izsmējuši Gomesas iedegumu un virtuālajā vidē nav skopojušies ar asprātībām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!