Foto: Vida Press

Pasaules šovbiznesā uzplaukusi jauna mīla – ārzemju mediji steidz ziņot, ka amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa un kanādiešu izcelsmes mūziķis "The Weeknd" jeb īstajā vārdā Eibels Tesfejs (abi attēlā) kļuvuši par pāri.

Šo priecīgo ziņu plašākai sabiedrībai pavēstījis allaž modrais slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "TMZ", kura rīcībā nonākuši paparaci foto, kas apliecina, ka starp abiem dziedātājiem ir kaut kas vairāk par parastu draudzību.

24 gadus vecā Gomesa un par viņu divus gadus vecākais Eibels iemūžināti visai intīmā brīdī – abi nav skopojušies ar mīļuma izpausmēm, kas vainagojušās ar skūpstu. Kā vēsta izdevums, fotogrāfijas tapušas pie kāda restorāniņa Santamonikā.

Gomesu savulaik vienoja romantiskas, bet visai trauksmainas attiecības ar par tīņu elku dēvēto kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu. Abi šķīrās un atkal izlīga vairāku gadu garumā, līdz 2015. gadā beidzot draudzībai tika pielikts punkts.
Foto: Vida Press

Savukārt Eibels pirms tam bija kopā ar jauniņo amerikāņu modeli Bellu Hadidu, bet pagājušā gada rudenī šīs attiecības pajuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!