Foto: Facebook.com/people/Liene-Greifane/1328439284

Viena no šobrīd apspriestākajām Latvijas šovbiznesa pārstāvēm ir dziedātāja Liene Greifāne. Daudzus satraucis fakts, ka miljonārs un uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš (abi attēlā) viņu savulaik atbalstījis materiāli un šobrīd palīdz izsities Krievijā. Tiesa, mūziķei nelabvēļu intrigas ir vienaldzīgas.

Intervijā izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā Greifāne neslēpa, ka turīgais kungs viņai esot gluži kā otrs tēvs, un šonedēļ Liene "Facebook" tīklā publicējusi bildi, kurā iemūžināta kopā ar Krūmiņu.

Foto aprakstā ir daudznozīmīgs vēstījums – "Es un mans Jūlītis". To, ka Krūmiņš patiesi viņai ir tuvs un mīļš, Greifāne apliecinājusi arī bildes komentāru sadaļā.

Kāds Jaroslavs bildei pievienojis jūsmīgu komentāru, ka, viņaprāt, Krūmiņš esot pārsteidzošs un gudrs cilvēks, kurš zina, kā jautri pavadīt laiku. Liene steigusi piebalsot glaimojošajam komplimentam.

"Viņš ir nereāli kruts čuvaks. Priecājos, ka viņu pazīstu," krievu valodā komentētājam atbildējusi Liene.

Turpinot sarunu ar komentētāju, Greifāne arī padalījusies, kāda ir miljonāra nostāja par pēdējā laika notikumiem, kuros viņš ierauts. "Viņam ir "pofig"," sava labdara uzskatus publiski iztirzājusi dziedātāja.

Atgādinām, ka Krūmiņš aizvadītajā nedēļā intervijā raidījuma "Rampas ugunis" vadītājam Andrim Kivičam neslēpa, ka viņš vairākkārt sniedzis palīdzīgu roku Greifānei, kura šobrīd mācās Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūtā Maskavā.

Miljonārs sacīja, ka dziedātājai Maskavā ir ļoti grūti savilkt galus kopā, tāpēc, saņemot zvanu no Lienes, ka viņai klājas smagi, uzreiz sazinājies ar dziedātāju Grigoriju Ļepsu un lūdzis, lai tas viņu pieņem savā kvartetā.

Krūmiņa atklāsmju dēļ leģendārā latviešu skatuves māksliniece Olga Rajecka Greifāni vēlāk pavilka uz zoba, pavēstot, ka viņai par saviem panākumiem esot jāpasakās "bagātajam mecenātam". Savukārt izdevumam "Privātā Dzīve" dziedātāja šonedēļ sacījusi, ka, viņasprāt, no bandītiem naudu nedrīkstot pieņemt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!