Foto: Reuters/Scanpix

Jau labu laiku plašsaziņas līdzekļos tiek trītas mēles par krīzi amerikāņu dziedātājas Bejonsas Noulzas un viņas vīra, repera Jay Z (abi attēlā), savienībā. Eļļu ugunij piešāvuši foto, kuros abi redzami bez laulību gredzeniem.

Nedz mūziķe, nedz viņas vīrs pagaidām nav publiski komentējušas izskanējušās runas par laulības krīzi, taču vērīgie ārvalstu žurnālisti redz visu.

Tabloīdi vēsta, ka šonedēļ ar krāšņu šovu Maiami atklāta Bejonsas pasaules koncerttūre Formation World Tour. Lielu interesi izpelnījušies aizkulišu un koncerta foto, kas publicēti mākslinieces oficiālajā mājaslapā.

Vērīgākie pamanījuši, ka aizkulišu bildēs Bejonsas zeltnesi nerotā gredzentiņš. Tāpat piefiksēts, ka arī uz skatuves viņa kāpusi bez tā.

Tas, iespējams, nevienam neraisītu aizdomas par nesaskaņām pāra starpā, ja vien ļaudis, kam patīk urķēties citu cilvēku privātajās dzīvēs, nebūtu uzgājuši šonedēļ tapušu foto ar Jay Z. Arī viņš bildē redzams bez laulības riņķa pirkstā.

This is called the "Pre Show Pep Talk" that Jay gave us. Lol. It's hard to explain the amount of pressure bestowed upon you when you're asked to perform as a special guest at a Beyoncé's Formation World Tour. How do you even kill this shit? You're obviously never gonna come close to what she's doin (lol) so what do you do... ?! Me and brother Khaled sat, brainstormed and said fuck it, let's call everybody up. Lol. So... Special Thanks to Rick Ross, YO Gotti, 2 Chainz, Kent Jones, Trick Daddy, Weezy and Future Hendrix. Y'all helped make Day 1 epic. 🐝🍋🔑 Y'all can come to the show late and play ya selves if you want. Loool. Tampa and ATL next. Stay tuned. #TheFormationTour #Miami #Beyonce #DJKhaled #JayZ #RocNation #Parkwood #KodakLens #Tour

A photo posted by Lenny S. (@kodaklens) on Apr 27, 2016 at 7:35pm PDT

Tas, ka abi izgājuši sabiedrībā bez gredzeniem, kas simbolizē laulību, slavenību dzīvi atspoguļojošajiem medijiem bijis gana spēcīgs arguments, lai pavēstītu, ka pāris jau ir pašķīries, tikai pagaidām to slēpj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!