Foto: Facebook.com/evidenceelvispresleyisalive/
Netrūkst slavenu un diženu cilvēku, kuru nāvei ļaudis spītīgi atsakās ticēt. Nesen konspirācijas teoriju piekritēji augšāmcēluši rokenrola karali Elvisu Presliju (attēlā) un publicējuši, viņuprāt, neapgāžamus pierādījumus, ka leģendārais vīrs ir dzīvs.

Mediju ievērību izpelnījusies "Facebook" lapa "Evidence Elvis Presley Is Alive" jeb "Pierādījumi, ka Elviss Preslijs ir dzīvs", kurā, kā jau tas noprotams pēc nosaukuma, tiek publicēti interneta detektīvu uzieti pavedieni, ka roka karalis ir sveiks un vesels, tikai nogājis pagrīdē un dzīvo pieklusināti.

Ja Elviss būtu dzīvs, viņš 8. janvārī būtu svinējis savu 82. dzimšanas dienu, un par godu šim notikumam Greislendā tika sarīkots vērienīgs atceres pasākums.

Allaž modrie britu mediji steidz ziņot, ka "Facebook" lapā drīz pēc atceres pasākuma izskanēšanas publicētas fotogrāfijas, kurās, kā vēsta Preslija pielūdzēji, sanākušo ļaužu pūlī piefiksēts Elviss vecumdienās.

Bildēs redzams visai tukls vīrs gados ar sirmiem matiem un kuplu bārdu. Viņš bija ģērbies tumšā jakā, saulesbrillēs un beisbola cepurītē. Roka karaļa pielūdzēju likuši roku uz sirds, ka tieši šādi Preslijs, visticamāk, izskatās vecumdienās.

Turklāt vērīgākie piefiksējuši, ka pāris soļu attālumā no sirmgalvja Elvisa dežūrējuši vairāki melnās drēbēs tērpti kungi, kuri, kā uzskata mīti mednieki, droši vien bijuši Preslija miesassargi.

Pierādījumu vākšanas lapai ir vairāk nekā 15 tūkstoši sekotāju, un komentāru sadaļā pie bildēm sākusies karsta diskusija, kurā pat izskanējusi versija, ka, iespējams, fotogrāfijās nav redzams pats Elviss, bet gan viņa dvīņubrālis Džese Garons.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Džese nomira dzemdību laikā, taču netrūkst konspirācijas teoriju fanātu, kuri uzskata, ka arī viņa nāve inscenēta un puisēns audzināts slepenībā.

Elviss Peslijs ir dzimis 1935. gada 8. janvārī, savukārt mūžībā viņš devās 42 gadu vecumā 1977. gada augustā Greislendā. Tiek uzskatīts, ka viņa nāvi izraisīja sirds problēmas, taču daudzi atsakās tam ticēt un uzskata, ka viņš savu nāvi nospēlējis, jo vairs nav spējis panest slavas nastu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!