Foto: Vida Press

Par pasaulē pašu neķītrāko popzvaigzni dēvētā Mailija Sairusa (attēlā) savas jaunākās koncertturnejas ietvaros viesojusies Vašingtonā. Jauniņā skatuves māksliniece kārtējo reizi apliecinājusi, ka viņa negrasās apstāties un turpinās priecēt fanus ar īpaši piedauzīgiem izgājieniem.

Jau vēstīts, ka nesen Čikāgā tika dots starts Sairusas ekskluzīvajai klubu tūrei Miley Cyrus & Her Dead Petz Tour, kuras ietvaros dziedātāja viesosies astoņās dažādās pilsētās ASV un Kanādā. Savukārt tūres noslēgums paredzēts 19. decembrī Losandželosā.

Jau tūres atklāšanas koncertā Sairusa lika par sevi runāt - viņa uz skatuves gozējās ar pie jostas piestiprinātu mākslīgo locekli, imitēja masturbēšanu un atkal izkāra savu bēdīgi slaveno mēli.

Aizvadītās nedēļas izskaņā neķītrā popdziedātāja viesojusies Vašingtonā, un arī ASV galvaspilsētā viņa plosījusies kā negudra. Foto, kas tapuši koncertā, apliecina, ka Sairusai pilnībā zudusi jebkāda kauna un mēra sajūta.

Draiskā mūziķe jau atkal lepojusies ar milzīgu dildo, aiztikusi savas intīmākās ķermeņa vietiņas un uzvedusies kā profesionāla striptīza dejotāja. Protams, arī mēles izkāršana un Sairusas ķēmošanās koncerta apmeklētājiem nav gājusi secen.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!