Foto: DELFI

Jaunajā talantu fabrikā iepazītais jaunais mūziķis Rihards Andris Bērziņš (attēlā), kurš pats sevi šovbiznesā pieteicis kā latviešu Džastinu Bīberu, atkal esot brīvs. Izirušas viņa attiecības ar šova kolēģi Ilzi Skarbuli.

To, ka beidzot esot ''brīvs kā putns'' Rihards saviem faniem pavēstījis ar sociālā tīkla ask.fm palīdzību, plašākus komentārus gan nesniedzot.

Viņa nu jau bijusī draudzene savā profilā gan bijusi krietni runīgāka. Jau vasaras sākumā Ilze faniem lika nojaust par to, ka saldā pārīša attiecībās iezagušās kādas problēmiņas, bet nesen atklājusi, ka abu ceļi šķīrušies. Pārītis saglabāšot draudzīgas attiecības, kaut gan savā starpā vairs nekontaktējoties.

Ilze, kura sociālajos tīklos labprāt publiski pļāpā ar saviem faniem, dalījusies informācijā, ka jaunas draudzenes Rihardam neesot. Uz fanu pamudinājumiem atkal mēģināt atjaunot attiecības, Ilze atbildējusi ar tekstu, ka tam nebūtu nekāda labuma - ja abi izrunātos un atkal saietu kopā, pēc laika viņi atkal izšķirtos.

Tiesa, pavisam lielai atklātībai Ilze nav ļāvusies - uz fanu sasāpējušo jautājumu par to, vai abiem ar Rihardu ir bijušas arī seksuālas attiecības, Ilze nav atbildējusi, norādot, ka tas ir pārāk personīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!