Foto: DELFI
Vairākus gadus dziedātājas Ineses Saulītes fani ar neatslābstošu interesi sekoja līdzi viņas un itāļa Paskvāles Adario (abi attēlā) mīlasstāstam, un jau šķita – beidzot tautā mīlētā skatuves māksliniece atradusi īsto vīrieti. Diemžēl šai savienībai pienācis gals.

"Jā, esmu nolēmusi šķirties," sarunā ar "Delfi Izklaidi" apstiprina Inese un neslēpj – vīrs, kuru viņa vēl nesen dēvēja par savu mūža vīrieti, dzīvojis uz viņas rēķina un vairāk sagādājis rūpes, nekā licis sievietei justies mīlētai un apgādātai.

"Esmu nomocījusies. Labāk dzīvoju viena ar bērniem, nekā paciešu šo lieko slogu. Paskvāle man bija kā vēl viens bērns," iemeslu, kāpēc attiecības var uzskatīt par izbeigtām, atklāj Inese.

"Es daru sev pāri, esot šajās attiecībās, un to es nevēlos. Gribu cieņu, un kurš cits mani cienīs, ja es pati to nedarīšu. Gribu, lai bērni mani redz kā paraugmammu," sevī spēku mainīt dzīvi atradusi dziedātāja.

Gadu gaitā viņu nogurdinājusi mīļotā vīrieša nerimstošā sūkstīšanās par dažādām nebūšanām un tas, cik daudz lietu viņš vai nu nav varējis, vai gribējis darīt.

Pēdējais piliens bijis, kad pirms došanās prom uz Itāliju Līgo vakarā viņš sievai atstājis tikai 20 eiro, lai gan zinājis, ka Inesei ir materiālas problēmas parādu dēļ.

Paskvāle šobrīd atrodas savā dzimtenē un Latvijā atgriezties netaisās. Viņš sievu aicina sūtīt šķiršanās papīrus uz Itāliju, bet Inese pagaidām nav pieķērusies formalitāšu kārtošanai.

Viņa vēl pieļauj, ka laulību varētu saglābt, tomēr iespēja, ka Paskvāle mainīsies, esot mazticama.

"Ja viņš četru gadu laikā nemainījās, tad arī tagad tas nenotiks," spriež pieredzes bagātā sieviete un atzīst – ir jānotiek lielam brīnumam, lai viņas un itāļa attiecības turpinātos.

Lai gan ilgi lolotajām attiecībām pienācis gals, Inese nav zaudējusi optimismu.

"Esmu tā pati Inese Saulīte, kura dzied. Šajā laikā es praktiski neesmu sarakstījusi nevienu jaunu dziesmu. Tagad es to atkal varēšu darīt," nākotnē ar gaišu skatu raugās tautā mīļotā dziedātāja.

Atgādinām, ka Ineses romāns ar pusmūža itāļu dārznieku Paskvāli sākās 2012. gada vasarā. "Sapazināmies Feisbukā – viņš ir jauns puisis no Itālijas, kurš saistīts ar šovbiznesu tāpat kā es. Paskvāle ir aktieris un strādā kabarē," toreiz DELFI Izklaidei stāstīja Inese.

Pēc vairāku mēnešu draudzības internetā pirmo reizi dzīvē abi tikās 2012. gada 5. septembrī. Inese, apģērbusi krekliņu ar uzrakstu Ti amo Pasquale un ielikusi ausīs sirsniņu formāta auskarus, sagaidīja mīļoto lidostā, bet 2015. gada martā abi beidzot mija gredzenus.

Pirmie signāli, ka mīlas paradīzē sākušies slikti laiki, parādījās līdz ar ziņām, ka Paskvāle pošas prom no Latvijas. Viņš pats skaidroja, ka dodas uz dzimteni nopelnīt naudiņu, bet fanu aizdomas, ka laulība piedzīvo nopietnu krīzi, tas nemazināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!