Foto: Privātais arhīvs

Nepaiet ne diena, kad dziedātājs Džastins Bībers neiekultos kādā skandālā, un viņš jau atkal licis pasaulei par sevi runāt. Jaunzēlandiešu izcelsmes modele Bailija Skārleta (attēlā) pavēstījusi, ka viņa nesen sazāļota tīņu elka rīkotā ballītē.

Izdevums The Mirror vēsta, ka 18 gadus vecā modele aizvadītās nedēļas nogalē viesojusies burziņā, ko Bībers sarīkojis kādā Melburnas ierakstu studijā. Tiesa, neizmērojamo sajūsmu par viesošanos tīņu elka ballītē aizēnojis fakts, ka daiļava vēlāk mocījusies ar nelabumu.

Kā ziņo izdevums, modele savā Facebook profilā publicējusi ļoti skumju stāstiņu, kurā viņa atklājusi detaļas par ballīti. Modele pavēstījusi, ka, viņasprāt, kāds mēģinājis viņu sazāļot. Pēc vairāku kokteilīšu izdzeršanas daiļava sajutusies ļoti slikti, un meitene vēmusi vienā laidā.

Modele skaidrojusi, ka vakara sākumā viņa baudījusi šņabi ar limonādi, savukārt pēc tam viņa uzcienāta ar kādu citu kokteilīti. Ballītes turpinājumā viņa ieņēmusi šotiņu kopā ar pašu Bīberu.

Bailija žēlojusies, ka uzreiz pēc mēriņa izdzeršanas viņa kļuvusi izklaidīga un sākusi runāt nesakarīgi. Tas modelei raisījis aizdomas, ka kāds viņas dzērienam piebēris kaut ko nelāgu un mēģinājis viņu sazāļot.

Tiesa, drīz vien pēc publiskās sūkstīšanās modele izdzēsusi savu Facebook ierakstu, bet vēlāk meitene sniegusi jaunu paziņojumu, kurā viņa atklājusi, ka lieta nonākusi arī policijas redzeslokā, un eksperti veiks izmeklēšanu.

Arī policijas pārstāvji medijiem apstiprinājuši, ka ballītes vakarā saņēmuši zvanu no meitenes, kura apgalvojusi, ka kāds viņu mēģinājis sazāļot. Dāma nogādāta slimnīcā, un mediķi viņai ieteikuši vērsties policijā ar sūdzību.

Savukārt pats Bībers medijiem nav sniedzis nekādus komentārus par šo atgadījumu. Tiesa, kāds anonīms dziedātāja draudziņš, kurš arī plosījies ballītē, medijiem apgalvojis, ka vienīgais cilvēks, kurš tovakar pieskāries kādam no modeles dzērieniem, bijusi viņa pati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!