Latvijā beidzot iestājies ziemīgs aukstums, un kurš gan cits sveiks tautiešus ar gadalaika maiņu, ja ne tautai tuvā estrādes māksliniece Inese Adario (attēlā), uz skatuves Kombuļu Inese.

Par godu aukstuma atnākšanai Inese savā Facebook profilā faniem piedāvā jaunu foto sēriju. Bildēs māksliniece iemūžināta kopā ar vienu no dēliem, jūsmojot par pirmo sniegu Priekulē.

Attēli ir lieliska iespēja pašmāju modes draudzenēm novērtēt Ineses ziemas stiliņu. Māksliniece piedāvā divas versijas par ziemas apģērbu - tradicionālais biznesa lēdijas komplekts ar melnu virsjaku, džinsiem un garajiem zābakiem, kā arī dzeltens mētelis ar pieskaņotu šalli drosmīgākām ziemas baudītājām.

Inese nosūtījusi faniem arī jautru video sveicienu īstās svētku noskaņās, kurā atklāj, ka, kamēr ārā snieg, viņai ap sirsniņu saulaini un priecīgi. Māksliniece pastāstījusi, ka viņai ziema ir ļoti mīļš gadalaiks, un pat apkures sezonas sākšanās viņu nebaida.

"Domāju un izdomāju. Kas gan ir dzīvība? Tas ir tas moments, kad kurini krāsni un sāk sprakšķēt malka. Tad saproti - ir! Ir dzīvība," par niekiem neskumt, bet dzīvot tā, lai nav žēl, kārtējo reizi atgādina pozitīvisma pilnā māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!