Foto: F64
Negaidīti skaļi pašmāju šovbiznesa lauciņā izskanējis Sanda Kiopa un Kombuļu Ineses vārds – kad jau šķita, ka abi kādreizējo skandālistu tēlu nolikuši dziļi kumodēs, pēkšņi uzplauksnījis jauns trādirīdis.

Šonedēļ Kiops sabiedrības vērtējumam nodeva gadiem ilgi gaidītā klipa "Dziļāk vēl" video kacekli. Tajā redzami arī kadri ar Kombuļu Inesi, kura tālajā 2012. gadā kaila draiskojās Rīgas centrā.

Tiesa, tas tautā iemīļotajai skatuves māksliniecei dārgi maksāja – viņa nonāca policijas redzeslokā, tika tiesāta par sīko huligānismu un saņēma gana bargu sodu. Pikantie Rīgas centrā tapušie kadri ar laiku nogrima aizmirstībā, un arī runas par klipa "Dziļāk vēl" iznākšanu pēdējos gados noklusa.

Inese jau labu laiku neraujas pēc apšaubāmas popularitātes, un arī Kiops kopdzīvē ar savu mūža mīlestību Dainu kļuvis daudz rātnāks, bet šonedēļ kā zibens no skaidrām debesīm "YouTube" vietnē nonāca video ieskats skandalozajā klipā (tas apskatāms šeit).

Portāls "Skaties" vēsta, ka Inesei tas bijis nelāgs pārsteigums un, ja Kiops video neizņems vai vismaz nedzēsīs no tā kadrus ar dziedātāju, viņa nolēmusi vērsties pie juristiem un pat sākt tiesāšanos.

Kiopu gan šie draudi nav ietekmējuši. "Delfi Izklaidei" viņš steidz atklāt, ka Ineses iebildumiem neredz pamatu.

"Kombuļu Inese grib izjaukt "Dziļāk vēl" projektu, kuru gaida mani un Ineses fani jau piecus gadus. Es neredzu pamatu tam, lai Inese ietu uz policiju. Video es ārā neņemšu, un klips iznāks, kā ieplānots. Kombuļu Ineses nepamatotās histērijas lēkmes dēļ netaisos ieslēgt atpakaļgaitu," pārliecināts par savu taisnību ir Sandis.

Viņš arī norāda, ka nepamatoti ir Ineses izplatītie apgalvojumi, ka pirms pikantās filmēšanās viņi abi dzēruši un viņa nemaz neesot zinājusi, ka video tiks publicēts.

"Kad Inese filmējās, tad viņai nebija kauns?! Filmēšanas laikā es pat Inesi atturēju taisīt lielākas trakulības, kā, piemēram, puskailai kāpt iekšā atkritumu konteinerā un vārtieties pa atkritumiem," strikti par savu iestājas Kiops.

Atgādinām, ka jau dažus mēnešus pēc nerātno kadru tapšanas Inese sarunā ar "Delfi Izklaidi" neslēpa – sapīšanos ar skandalozo Kiopu dziedātāja uzskata par vienu no savas dzīves lielajām kļūdām. Vēlāk gan viņi salaba, tomēr tagad, šķiet, miers abu attiecībās ir zudis uz visiem laikiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!