Foto: Privātais arhīvs

Viena no populārākajām pašmāju skatuves māksliniecēm – dziedātāja Samanta Tīna – vienmēr izvairīgi runājusi par savu privāto dzīvi un attiecībām ar izmeklētāju Nauri Liepiņu (abi attēlā), bet aizvadītās nedēļas izskaņā viņa pārsteigusi fanus, publicējot bildi, kurā tapusi iemūžināta kopā ar mīļoto.

Tīna, kura nekad nav aizrāvusies ar savu attiecību afišēšanu, svētdien, 16. septembrī, "Instagram" tīklā padalījusies ar bildi, kurā viņa un Nauris pozē pļavā meža ielokā.

Dziedātājas mīļotais bildē atkailinājis torsu, ļaujot novērtēt savus tetovējumus, savukārt Tīna pozējusi džinsos un topiņā.

"Svarīgs ir tikai laiks, vieta, šeit un tagad! Neko nevajag gaidīt vai cerēt uz rītu vai atlikt uz vēlāku! Izmanto mirkli!" bildes aprakstā vēstījusi Samanta, kuras publicētais foto izpelnījies lielas viņas sekotāju simpātijas.

Atgādinām, ka dziedātāja un izmeklētājs kopā iziet sabiedrībā sāka 2014. gada pavasarī. Pirms tam Tīnu vienoja romantiskas attiecības ar Kasparu Smoču, bet 2014. gada janvārī skatuves māksliniece pašmāju presei apstiprināja, ka abi izšķīrušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!