Foto: Vida Press

Krievu un franču izcelsmes dziedātāja un modele Nadja Voljanova (attēlā) šomēnes piedzīvojusi, iespējams, sava mūža lielāko sasniegumu – viņa apmeklējusi popa karalienes Madonnas rīkoto ballīti Lasvegasā. Pirms tam viņa pazīmējusies kameru priekšā.

Ārvalstu mediji ziņo, ka aizvadītajā nedēļā dziedātāja Madonna Lasvegasas Cosmopolitan viesnīcā noorganizējusi šiku burziņu, kurā gozējušies pasaules šovbiznesa spīdekļi un ērmi.

Dīvainā kārtā pie ielūguma tikusi arī pretrunīgi vērtētā Nadja, kurai daudz labāk par dziedāšanu padodas iekulšanās skandālos un publiska atkailināšanās. Arī uz Madonnas rīkoto burziņu viņa tērpusies ierastajā manierē - krūšturī.

Pirms došanās viesnīcā Nadja pazīmējusies piedauzīgā foto sesijā pie ēkas durvīm. Dāma atkal gozējusies īpaši izaicinošās pozās, un krūšturis, protams, nav spējis savaldīt viņas negantos krūtsgalus, kas kādā brīdī nozibinājušies.

Tiesa, pagaidām gan nav zināms, vai Nadjai nudien izdevies iekļūt ballītē. Daudzus uzmanīgus dara fakts, ka publiskajā telpā nonākušas bildes, kurās krievu izcelsmes daiļava gozējas pie viesnīcas, savukārt foto, kuros viņa būtu iemūžināta burziņā, tā arī nekur nav parādījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!