Foto: Mango

Komerciāli veiksmīgākās Latvijas popgrupas Prāta vētra solists Renārs Kaupers (attēlā) un viņa sieva, stiliste Agnese Kaupere, savam jūlija vidū dzimušajam dēliņam devuši neparastu vārdu – viņi puisēnu nosaukuši par Āronu.

Izklaides portāls Mango jau informēja, ka Kauperu pāra trešais dēls pasaulē nāca 13. jūlijā, un tagad tapis zināms, ka dziedātājs ar laulāto draudzeni mazulim devuši vārdiņu Ārons, vēsta žurnāls Kas jauns.

Kauperu ģimenē jau aug divi dēli - 15 gadus vecie dvīņubrāļi, kuriem doti krietni vien latviešiem ierastāki vārdi Edgars un Emīls.

Personvārdam Ārons ir sena vēstule - senebreju pasakās Ārons bija pravieša Mozus vecākais brālis, tāpat viņš minēts arī islāma ticības svētajā grāmatā Korānā, un arī rokenrola karaļa Elvisa Preslija otrais vārds bija Ārons.

Kā liecina Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes mājas lapā publicētā informācija, Latvijas Iedzīvotāju reģistrā šī gada sākumā bijuši reģistrēti 42 Āroni, bet 19 Latvijas iedzīvotājiem Ārons dots kā pirmais vai otrais vārds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!