Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (attēlā) pievienojusies Demokrātu partijas kandidātes ASV prezidenta vēlēšanās Hilarijas Klintones atbalstītāju pulkam un to darījusi latviešu uzņēmuma "Printful" drukātā krekliņā.

"Šodien Keitijai Perijai ir dzimšanas diena, un viņas asprātīgais izgājiens, parādoties sabiedrībā ar #NastyWoman krekliņu, nonāca ASV mediju ziņu virsrakstos.

Tieši šo krekliņu nodrukāja mūsu "Printful" Losandželosas birojā un nogādāja māksliniecei pie namdurvīm," sociālajos tīklos vēsta "Draugiem Group", kuras paspārnē darbojas "Printful", runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Keitija Perija, kura 25. oktobrī atzīmēja 32 gadu jubileju, atbalstot Klintoni, izmantojusi viņas pretinieka Donalda Trampa nesen kādās debatēs lietoto apzīmējumu "nasty woman", ko varētu tulkot gan kā nejaucene, gan neķītrele.

To viņa papildinājusi ar tekstu "I'm with her" jeb "Es esmu ar viņu", kas jau kļuvis par feministu saukli cīņā pret Trampu un viņa izteikumiem par sievietēm, un Lasvegasā notiekošajā pasākumā, kurā Keitija aicināja cilvēkus balsot par Klintoni, krekliņš nepalika bez ievērības.

Oktobra sākumā jau tika vēstīts, ka, investējot 1,5 miljonus dolāru, "Draugiem Group" uzņēmums "Printful" atvēris vēl vienu drukas ražotni ASV, Šarlotas pilsētā Ziemeļkarolīnas štatā.

"Printful" nodarbina 30 cilvēkus Latvijā un vairāk nekā 100 esošajā ražotnē ASV. Plānots, ka tuvāko mēnešu laikā komanda pieaugs līdz 300 cilvēkiem.

"Vairāk nekā 90% pasūtījumu mums nāk no ASV, tāpēc arī otru ražotni mēs atveram tur, turklāt Ziemeļkarolīnā ir senas tekstilrūpniecības tradīcijas," klāstīja "Printful" vadītājs Dāvis Siksnāns, piebilstot, ka kompānijas radošais darbs – programmēšana, dizains, projektu vadīšana – tiek organizēta "Draugiem Group" birojā Mārupē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!