Foto: Privātais arhīvs

Populārais mūziķis Sandis Kiops, kurš ilgu laiku tika uzskatīts par nelabojamu meitu ģēģeri un skandālistu, nesen pārsteidza, atklājot, ka atradis mūža mīlestību, atteicies no uzdzīves un pievērsies ģimenes dzīvei. Romantiska ceļojuma laikā Kiops atrādījis izredzēto arī tautai (pāris attēlā), publicējot bildes ar līdz šim noslēpumaino mīļoto sociālajos tīklos.

Kiops, kurš agrāk visus svētkus svinēja ar plosīšanos dažādos burziņos, sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj, ka savu vārda dienu 4. jūlijā izvēlējās svinēt absolūti pretēji savulaik paša izslavētā kiopisma tradīcijām.

Īpašajā dienā mūziķis ar savu izredzēto Dainu devās romantiskā ceļojumā uz Tallinu. Ceļojuma laikā pāris paspēja izbaudīt gan Tallinas vecpilsētu, gan mīlestības pilnu kopā būšanu. Savukārt pa ceļam uz Igauniju un atceļā pāris paviesojās arī Latvijas piejūras atpūtas namiņos.

"Izdevās arī kādā igauņu krogā nodziedāt Pīlādžogu un pamācīt igauņiem Pīlādžogas spērienu, kas viņiem tīri labi padevās. Tallina man ļoti gāja pie sirds, skaista pilsēta. Pilsēta man tagad uz mūžu paliks atmiņā kā maza, skaista, apaļa mīlestības bumbiņa.

Vispār šī bija mana visskaistākā vārda diena mūžā, jo pavadīju to kopā ar savu mīlestību. Es Dainu mīlu vairāk par visu pasaulē," par ceļojumu stāsta Kiops, kurš skandalozās slavas vietā nu izvēlas rāmu ģimenes dzīvi.

Pāris pat papildinājis savu savienību ar īpašu mīļmantiņu, kurai dots vārds Niknā Bite un kura kā talismans tiek ņemta līdzi abu ceļojumos. Mūziķis atzīstas - lai gan viņš agrāk slavējis vecpuiša dzīvi, tikai īstās sievietes atrašana sniegusi īstu piepildījumu.

"Ja ēdīsi tikai desu, tā drīz piegriezīsies. Ēdienkarte ir jāpamaina. Galvenais, ka es tagad arī pats jūtos pavisam savādāk. Mīlestība pat nikno Kiopu var izmainīt uz labo pusi," priecīgs mūziķis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!