Skandalozais mūziķis Sandis Kiops (attēlā) vasarā pamatīgi izdraiskojies ar jaunām meitenēm un sapratis, ka laiks arī pašam kļūt jauneklīgākam. Viņš nomainījis frizūru, sānos izskujot savu mīļāko vārdu "nikni", un mēģinās sevi realizēt house, dance un trance stilā.

"Esmu nomainījis mūzikas stilu. Nedziedu vairs šlāgerus, bet gan mēģinu veidot savas kompozīcijas house, dance un trance stilā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Kiops.

Kā pirmo veikumu jaunajā stilā viņš piedāvā dziesmu Vasara mūs mīlēt sauc, kura šīs mūzikas stila mīļotājiem atgādinās pašlaik Eiropā aktuālos gabalus.

"Teksts un melodija ir mana. Dziesmas aranžējums un sempļi - Landsound. Dziesma ir par tikko pagājušo vasaru un izpriecām ar meitenēm. Man katra sieviete ir kā pirmā un vienīgā. Tajā brīdī, kad esmu ar viņu kopā, aizmirstu par citām un dodu tikai viņai visu savu enerģijas devu.

Tas, protams, tā bija arī šovasar, un par to arī dziesma. Un vispār šī dziesmai lai ir veltīta visām sievietēm, ar ko esmu bijis kopā un mīlējies!" teic Kiops.

Lai viņa aplaimoto dāmu skaits turpinātu pieaugt, Kiops ticis arī pie jauneklīgas sasukas un sānos izskuvis savu mīļāko vārdu - ''nikni''.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!