Foto: DELFI

Strauju popularitāti guvušais mūziķis, dzejnieks un producents Sandis Kiops (attēlā) aizvadītajā gadā atklāja, ka apņēmies iekarot Krievijas šovbiznesu, bet atšķirība no daudziem, kuri plānus tikai kaldina, viņš jau sācis rīkoties, lai šo mērķi sasniegtu.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Kiops pastāstīja, ka pēc gadu mijas viņš uzsācis vētrainu saraksti internetā ar kādu bagātu šķirteni no Krievijas - 50 gadus vecās sievietes laulība nesen izjukusi, bet vīrs viņai atstājis prāvu kapitālu.

"Viņa pati nodarbojas ar nekustamajiem īpašumiem, kā esmu sapratis, un mēdz braukt arī uz Latviju," par jauno simpātiju stāsta Sandis.

Ar sievieti viņu netieši iepazīstinājis kāds draugs, kurš pirms tam arī dāmai bija paguvis sniegt nelielu informāciju par Latvijā tik populāro mūziķi.

"Viņa bija klausījusies manas dziesmas, un, lai gan latviešu valodu viņa, protams, nezina, mūzika viņai gāja pie sirds tīri labi," priecājas Kiops.

Jau stāstot par saviem plāniem Krievijas mūzikas tirgus iekarošanā, Sandis neslēpa, ka viens no līdzekļiem mērķa sasniegšanai noteikti ir pazīšanās - šajā ziņā internetā iepazītā dāma būšot liels atspaids.

"Viņa Maskavā ir labi zināma, un viņai ir sakari gan biznesa aprindās, gan pazīšanās šovbiznesā," par jauno paziņu stāsta dziedātājs un neslēpj savus nodomus.

"Viņa mani vairāk interesē, lai tiktu Krievijas šovbiznesā, bet es viņai interesēju kā izklaide. Iespējams, es viņai esmu vajadzīgs, lai aizmirstos pēc šķiršanās, jo sarakstē viņa laulību vēl mēdz pieminēt. Tas ir abpusēji izdevīgi, un arī mūsu intereses sakrīt," godīgs ir Sandis.

Uz jautājumu, vai mērķa sasniegšanā viņš varētu izmantot arī seksu, enerģiskais vīrietis sirsnīgi atsmej, ka lielu iebildumu viņam pret to nebūtu, jo, kā liecinot sievietes atsūtītās fotogrāfijas, viņa ir pievilcīga un kopta, neraugoties uz gadu skaitu.

"Protams, acij tīkamākas ir jauniņās meitenes, bet sirdij jau pavēlēt nevar - tā uz gadiem neskatās. Un, kā esmu sapratis, viņai patīk jaunāki vīrieši," smaida Kiops, atgādinot, ka vēl pavisam nesen viņam bija attiecības ar 48 gadus veco dziedātāju Lolu, tā kā pieredze ar vecākām sievietēm viņam nav sveša.

To, kā attīstīsies Krievijas miljonāres un mūsu šovbiznesa zvaigznes internetā aizsāktais romāns, rādīs laiks - sieviete Kiopu aicina ciemos, un viņš ir stingri apņēmies aicinājumam atsaukties.

"Viņa uz Latviju plāno braukt tikai Jaunā viļņa laikā, bet es negribu tik ilgi gaidīt. Man jau nav problēmu aizbraukt uz Maskavu, bet Jauno vilni mēs, protams, arī varētu apmeklēt kopā," nākotnē cerīgi raugās Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!