Foto: DELFI

Mēdz sacīt, ka māksla, gluži tāpat kā skaistums, prasa upurus, un šim izteicienam piekrīt arī skandalozais pašmāju dziedātājs Sandis Kiops (attēlā pa labi), kurš aizvadītās nedēļas nogalē, izpildot savu leģendāro "Pīlādžogas spērienu", iedzīvojies kājas traumā.

"Biju uzaicināts uzstāties kāzās kā slepenais viesis. Tas bija īpašais pārsteigums jaunlaulātajiem, tā teikt, ekskluzīvs priekšnesums.

Nodziedāju divas dziesmas un tad uztaisīju neveiksmīgu "Pīlādžogas spērienu" - paslīdēja kāja un nokritu uz zemes. Tagad esmu kļuvis klibs," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kiops.

Lai gan Sandis guva traumu, tas viņu neatturēja turpināt savu uzstāšanos. Skatuves mākslinieks nevēlējās pievilt kāziniekus, tādēļ pēc 20 minūšu atpūtas atkal iepriecināja publiku ar savām dziesmām.

Arī "Pīlādžogas spērienu" Kiops pamanījās uztaisīt ar vienu kāju, par spīti tam, ka viņš bija klibs. Kāzu viesi sajūsminājās par Sanda neatlaidību un darba sparu.

"Video viss ir redzams - lai gan pakritu, es piecēlos un turpināju priecēt cilvēkus. Man trauma nebija šķērslis. Ja biju uzaicināts kā īpašais viesis, nedrīkstēju taču pievilt publiku. Šovam vajadzēja turpināties," savos piedzīvojumos dalās Sandis.

Pēc uzstāšanās mūziķis tika nogādāts mājās, taču viņš nolēma vēl doties ballēties un ālēties uz Vecrīgu, jo pilsētā ieradās kāds draugs no Jūrmalas. Vakara nobeigums izvērtās jestrs, un klibā kāja nebija šķērslis jautram burziņam.

"Pēc kritiena jau pagājušas trīs dienas. Sāpes kājā vēl jūtu, taču manu koncertgrafiku tas nekādā ziņā neietekmēs. Domāju, ka līdz nogalei viss būs kārtībā.

Nu, ko padarīt. Skatuves māksliniekiem tā mēdz gadīties. Jebkurš cilvēks vismaz reizi dzīvē ir satraumējies," noslēgumā atzīst Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!