Foto: Vida Press

Krievijas estrādes spīdeklis Filips Kirkorovs nesen kādā TV šovā atklājis, kā viņa jomas kolēģis Sergejs Lazarevs ticis pie dēla, kurš divarpus gadus tika rūpīgi slēpts no sabiedrības uzmanības.

Aizvadītās nedēļas nogalē TV šovā "Noslēpums par miljonu" pie Ļeras Kudrjavcevas viesojās kolorītais Krievijas estrādes dziedātājs Filips Kirkorovs. Pusotru stundu ilgajā pārraidē viņš atbilstoši raidījuma nosaukumam atklāti runāja par dažādām savas dzīves niansēm.

Kādā brīdi sarunas tēma skāra bērnu jautājumu. Kirkorovam pašam ir divi bērni – meita Alla Viktorija un dēls Martins. Savulaik Kirkorovs spēja pārsteigt pie dažādiem skandāliem pieradināto Krievijas publiku ar paziņojumu, ka viņa bērni nākuši pasaulē ar surogātmātes palīdzību.

Kirkorovs raidījumā stāsta, ka, neskatoties uz sabiedrības nosodījuma vilni, viņa piemēram sekojušas vairākas krievu slavenības. Atgādinām, ka Kirkorova bijusī sieva Alla Pugačova šādā veidā 60 gadu vecumā tika pie saviem dvīnīšiem.

Filips paziņojis, ka arī dziedātājs Lazarevs ticis pie dēla, izmantojot surogātmāti, tādējādi atklājot noslēpumu, kuru pats Lazarevs vēlējās neizpaust.

To, ka Lazarevam ir dēls, prese uzzināja tikai 2016. gada izskaņā. Divarpus gadus Sergejam bija izdevies šo faktu slēpt no mediju un sabiedrības uzmanības. Šobrīd retu reizi viņš foto ar savu atvasi publisko "Instagram" blogā.

"Мы провожаем Пааааапу..." (с) #скромняга #лазаревмладший #мимими

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Apr 10, 2017 at 5:06am PDT

"Viņš ir malacis. Viņš bija daudz gudrāks par mani. Viņš pareizi izdarīja," noteica Kirkorovs. Ņemot vērā savu pieredzi, viņš piebilda, ka viņu valstī cilvēki neesot gatavi tādai atklātībai, kad kāds paziņo par surogātmātes izmantošanu.

Kirkorovs ar Lazarevu ir tuvi draugi, tādēļ Ļera vaicāja – vai Sergejs ir aicinājis Filipu par dēla krusttēvu. Kirkorovs visai emocionāli atklāja: "Nē. Neaicināja. Jo arī no manis viņš to slēpa, kaut arī mēs esam draugi. Es to uzzināju, kad viņš jau piedzima. Es biju tik priecīgs."

Viņš arī piebilda, ka Sergeju uztver kā jaunāku brāli, kura viņam nekad neesot bijis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!