Foto: Privātais arhīvs

Latvijā populārā dziedātāja Inese Adario (attēlā), šovbiznesā zināma kā Kombuļu Inese, jau vairāk kā mēnesi mitinās sava vīra Paskvāles dzimtajā Itālijā. Ne velti Inese savulaik atzinusies, ka izjūt Itāliju kā otro dzimteni - saulainajā zemē latviešu zeltene uzplaukusi jo īpaši krāšņi.

Baudot sauli un Itālijas gardumus, Inese ne uz brīdi nav aizmirsusi Latvijā palikušos fanus. Māksliniece regulāri ziņo tautiešiem par savām gaitām, publicējot sociālajos tīklos attēlus, kurus pētot, tautiešiem atliks vien laimē noelsties.

Inese steidz pozēt ar visu skaisto un gardo, kas atrodams Paskvāles dzimtenē, sākot ar vīnogām, vīģēm un kivi, beidzot ar svešiem automobiļiem.

Fani novērojuši, ka, dzīvojot ārzemēs, Inese kļuvusi īpaši daiļa un savu sievišķību nekautrējas izrādīt arī citiem. Itālijā Inese tērpjas kā princese - viņa izvēlas dziļus dekoltē un nekautrējas savu augumu izrādīt pat peldkostīmā.

Izskatīgā sieviete atklāj, ka salues stari Itālijā ir tik spēcīgi, ka tie pat izbalinājuši viņas cekuliņu, tāpēc māksliniecei nācies piekrāsot izbalējušo matu rotu.

Latvijas faniem pēdējais laiks sarosīties, jo Inese joprojām turpina strādāt savā video sveicienu biznesiņā, kas faniem paver iespēju iegūt personisku sveicienu pa taisno no Itālijas ārēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!