Foto: Privātais arhīvs

Uz skolas gada sākumu Latvijā pēc vairāku mēnešu prombūtnes atgriezusies leģendārā skatuves māksliniece Kombuļu Inese (attēlā) – vasaru viņa pavadīja pie mīļotā Paskvāles Adario, bet Itālijā iecerētās kāzas atkal atliktas.

Jau vēstīts, ka Ineses un Paskvāles mīlasstāsts aizsākās pirms diviem gadiem - abi sāka sarakstīties Facebook, bet jau 2012. gada septembrī itālis ieradās Latvijā, lai klātienē iepazītos ar latviešu daiļavu.

Abi mīlnieki ātri vien atrada kopīgu valodu, Paskvāle apmeties uz dzīvi Latvijā, bet dziedātājas fani gaida vēstis par abu kāzām, kas visu laiku tiek atliktas.

Abi gredzenus bija plānojuši mīt jau aizvadītā gada vasarā Itālijā, bet pret tik sasteigtām kāzām iebilda Paskvāles vecāki. Nedaudz vēlāk Inese paziņoja, ka tomēr cer apprecēties vēl 2013. gadā, bet arī šoreiz kāzas nācās atlikt.

Vēlreiz kāzas tika plānotas jau šī gada janvārī, bet atkal - nekā. Šovasar, kad Inese paziņoja par plānu ap Līgo svētkiem doties uz mīļotā dzimteni, daudzu dziedātājas talanta pielūdzēju sirdis sažņaudzās gaidās un tika mēļots, ka nu gan abi balodīši mīs gredzenus, un arī pati Inese netieši šīs runas bija apstiprinājusi.

Pēc pāris mēnešu prombūtnes Inese nu atgriezusies Latvijā, bet diemžēl ne viņas, ne Paskvāles pirkstos nerotājas laulību gredzeni. To, kāpēc vēl aizvien nav precētas sievas godā, Inese komentēt nevēlas, vien norāda - kāzas tomēr notiks Latvijā.

"Kāzas būs klusas un mierīgas, jo parasti tie, kuri taisa lielas ceremonijas, ātri vien izšķiras," novērojusi Inese, bet pat aptuvenu laiku, kad varētu iestūrēt laulības ostā, pēc iepriekšējām neveiksmēm vairās nosaukt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!