Foto: Privātais arhīvs

Šovasar populārā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese saviem atbalstītājiem atklāja, ka šī gada nogalē plāno doties uz Itāliju, lai beidzot apprecētos ar savu mīļoti vīrieti Paskvāli Adario (abi attēlā). Tagad tapis zināms, ka kāzas tomēr notiks Latvijā.

Jūlijā Inese beidzot apciemoja sava mīļotā vīrieša ģimeni Itālijā. Toreiz abi mīlnieki arī plānoja apprecēties, taču dažādu iemeslu dēļ kāzas tika atceltas. Tika nolemts, ka abi pagaidīs līdz decembrim un tad atkal dosies uz saulaino Vidusjūras zemi, lai tur vienotos laulības saitēs.

"Tik daudz lietu pēdējā laikā noticis, ka tomēr esam nolēmuši apprecēties tepat Latvijā. Šobrīd jau kārtojam nepieciešamos papīrus, esam bijuši pilsonības un migrācijas dienestā. Cerams, ka decembrī arī beidzot apprecēsimies," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Inese.

Lai gan sākotnēji Paskvāles ģimene vēlējās, lai kāzās klāt būtu visi radinieki, šobrīd viņa vecāki jau piekrituši tam, ka abi tomēr laulāsies Latvijā. Viņi ierosinājuši, ka jaunais pāris uz Itāliju varētu doties nākamā gada pavasarī.

"Man ir sapnis apprecēties 31. decembra vakarā, bet nevar jau zināt, vai izdosies atrast kādu, kurš mūs būtu gatavs laulāt. Paskvāles vecākiem pret to nav nekādu iebildumu. Kā viņi teica: ja pavasarī aizbrauksim uz Itāliju, nosvinēsim kāzas vēl vienu reizi," savus nākotnes plānus atklāj mūziķe.

Savukārt decembra vidū mūziķe dosies ceļojumā uz Angliju, lai sniegtu vairākus koncertus. Šis piedāvājums bijis ļoti negaidīts un patīkami pārsteidzis skatuves mākslinieci - beidzot viņa varēs iepriecināt cilvēkus arī ārpus Latvijas robežām.

"Sanāk, ka Ziemassvētkos ar Paskvāli būsim Anglijā. Domāju, ka arī bērnus ņemšu līdzi, lai mums visiem kopā sanāktu jauks ceļojums. Protams, arī koncerti būs jāsniedz. Viens paredzēts Londonā, bet otrs nedaudz mazākā pilsētiņā.

Pēdējā laikā ar mani notikušas vairākas labas un pozitīvas lietas, tāpēc ļoti ceru, ka beidzot arī izdosies apprecēties, jo jau sen vēlos to izdarīt. Galvenais ir ticēt, tad arī viss piepildīsies," noslēgumā saka Inese. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!