Foto: DELFI

Kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) nākusi klajā ar negaidītu paziņojumu – dziedātāja un komponiste nolēmusi aiziet no lielās mūzikas un turpmāk vairs sevi nepozicionēs kā vokālisti.

Šis lēmums bijis ļoti smags, un Inese to pieņēmusi aizvadītās nedēļas izskaņā. Palasot interneta komentārus par sevi, Saulīte sapratusi, ka latvieši ir cietsirdīgi un viņu ienīst - sieviete ir pārsteigta, cik nejauki savos izteikumos mēdz būt cilvēki.

"Es patiešām kāpju nost no skatuves. Palasot komentārus, esmu sapratusi, ka jāmāk zaudēt ar pašcieņu. Ja nu kādam būšu vajadzīga, tas mani atradīs, un es zinu, ka tā būs.

Šobrīd es, Inese Cibuļska jeb Inese Saulīte, jeb duets Tyros, pārtraucu uzstāties un saku lielu paldies tiem, kuri novērtēja un cienīja manu mūziku, kā arī bija līdzās koncertos," sarunā ar DELFI Izklaide savu paziņojumu sniedz Saulīte.

Inese ir pārliecināta, ka tā visiem būs labāk - māksliniece nolēmusi, ka jāļauj latviešu tautai no viņas nedaudz atpūsties, savukārt tiem, kuri vēlēsies viņu satikt, šāda iespēja netiks liegta.

"Es uzkrāšu spēkus kādam jaunam un negaidītam uznācienam. Es dzīvoju un priecājos par katru dienu, ko Dievs man ir devis. Es dzīvoju, kļūdos un no kļūdām mācos. Atkal cīnīšos par savu laimi.

Savas skatuves gaitas uzsāku 2008. gada 12. decembrī, bet 2014. gada 1.janvārī Kombuļu Inese oficiāli beidz pastāvēt. Lai nu kā - visam ir savs turpinājums. Nedomāju, ka tās ir beigas. Tas ir sākums kaut kam jaunam," pārliecināta Inese.

Kā stāsta Saulīte, ir sāpīgi noskatīties, cik ļoti latviešu tauta viņu ienīst, kaut neko sliktu nevienam personīgi mūziķe nav nodarījusi, taču māksliniece brīdina, ka nievātāji par viņu vēl dzirdēs.

"Vēlos, lai tie, kuri mani saprot, raksta. Tiem es vienmēr būšu Inese Saulīte. Bet tiem, kuri mani ienīst - gatavojieties, ka Inese atgriezīsies visnegaidītākajā laikā un ar jaunu enerģijas devu!" noslēgumā brīdina savulaik populārākā Kombuļu iemītniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!