Foto: Privātais arhīvs

Šopavasar tautā īpaši populārā dziedātāja Inese Saulīte (attēlā) svinēja kāzas, un iekļūšana sievas kārtā apburošo Adario kundzi padarījusi vēl skaistāku – fani zina stāstīt, ka pēc apprecēšanās dziedātāja burtiski staro.

Nu jau kā precēta sieva skaistā dziedātāja sociālajos tīklos turpina priecēt fanus ar bildītēm un možiem sveicieniem. Dziedātāja šopavasar ir enerģijas pārpilna un regulāri uzmundrina arī fanus, aicinot sekot savai sirdij un sapņiem, vēlot skaistu dienu un citādi iedvesmojot.

Inese atklāj, ka arī viņa nonākusi "trako selfiju varā", un šīs pašbildītes labprāt atrāda sekotājiem. Dziedātāja lauž aizspriedumus par to, ka pēc kāzām sievietes ieslīgst ikdienas rutīnā un zaudē seksualitāti - Inese pēc apprecēšanās izskatās ar katru dienu arvien labāk.

Fani pamanījuši, ka māksliniece uz pavasari tikusi pie superstilīga īsa matu griezuma, viņas stiliņš kļuvis ļoti sievišķīgs un auguma aprises krietni slaidākas. Ne velti pašas vīrs sociālajos tīklos jau sieviņu salīdzina ar modeli.

Kā faniem atklāj pati dziedātāja, ne jau dārgas lietas un skaistuma procedūras viņu šopavasar padarījušas tik daiļu. "Patiess skaistums slēpjas nevis kosmētikā, bet patiesajā mūsu būtībā. Novērtējiet sevi un mīliet," pavasarī uz mīlestību mudina Adario kundze.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!