Foto: DELFI

Negaidītu vēsti sarūpējusi tautā iemīļotā skatuves māksliniece Kombuļu Inese – kopš šī gada sākumā piedzīvotās šķiršanās no itāļa Paskvāles Adario populārā dziedātāja no liekas uzmanības centusies vairīties, bet tagad tapis zināms, ka viņa sākusi tiesāties ar bijušo vīru Ēriku (abi attēlā).

Tiem, kuri vairs nespēj izsekot līdzi lipīgo dziesmiņu izpildītājas mīlas dzīves līkločiem, atgādinām – tieši kopā ar vīru un četru dēlu tēvu Kombuļu Inese uzmirdzēja pie latviešu šovbiznesa debesīm.

Tiesa, desmit gadus ilgā laulība pajuka drīz vien pēc popularitātes iegūšanas, un Inese metās baudīt citu vīriešu uzmanību, atklājot gan savu sievišķību, gan neslēpjot seksuālo atmodu.

Lai gan kopš Ērika un Ineses šķiršanās pagājuši vairāki gadi un vismaz publiskajā telpā bija radies iespaids, ka bijušie laulātie par kopīgo dēlu audzināšanu ir vienojušies, tagad žurnāls "Kas Jauns" iezīmē jaunu pavērsienu.

Izdevums vēsta, ka Ēriks iesūdzējis tiesā dziedātāju par uzturlīdzekļu piedziņu par labu dēliem Tomam un Inesim, kuri pēc šķiršanās palika dzīvot pie tēva. Māte nav vilcinājusies sekot bijušā vīra piemēram un steigusi iesniegt identisku prasību par uzturlīdzekļu piedziņu savā aizgādībā palikušajām atvasēm Kasparam un Gabrielam.

Neviens no laulātajiem žurnālam "Kas Jauns" sākto tiesvedību nav komentējuši.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!