Latvijas estrādes dīva Inese Saulīte jeb vienkārši Kombuļu Inese (attēlā) vasaru pavadīja Itālijā, kopā ar bērniem viesojoties pie mīļotā Paskvāles Adario ģimenes. Lai gan plānotās abu mīlnieku kāzas tā arī nenotika, brauciens bijis ražīgs muzikālā ziņā – Latvijas zvaigznei izdevies ar savu talantu priecēt arī itāļus.

Inesei ceļojumā gājis varen jautri - Itālijā baudīta gan saule, gan atvēsinošas peldes, gan gardi ēdieni.  Uzdzīves virpulī talantīgā dziedātāja neaizmirsa arī savus mājās skumstošos fanus un regulāri lutināja tos, publicējot sociālajos tīklos pikantas un mazāk pikantas pašbildes no Itālijas ārēm, lai kaut nedaudz kompensētu savu iztrūkumu tēvzemē Latvijas karstāko ballīšu laikā.

Pat Itālijas vasaras karstums nav spējis apklusināt ņipro skatuves dīvu - viņa koncertēja arī Itālijā, pie tam dziedot itāļu valodā. Lieki piebilst, ka Ineses dziedājums un itāļiem iedarbojies līdzīgi kā uz tautiešiem Latvijā, un pat visskeptiskāk noskaņotie laidušies dejās, ko apliecina Ineses publicētie video un foto no Itālijas koncertiem.

Pēc brauciena sociālajos tīklos Inesei uzradies daudz jaunu itāļu fanu, un, protams, ka par izskatīgo dīvu vairāk fano tieši vīriešu kārtas pārstāvji. Taču latviešu faniem nav pamata satraukumam - Inese ir atpakaļ un ar jaunu sparu metusies pašmāju mūzikas dzīvē, jau piedāvājot muzicēt ballītēs un iepriecināt gaviļniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!