Foto: DELFI

Kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) pēdējā laikā piedzīvojusi ne mazums likstu. Nesen saplīsa dziedātājas dators un tagad problēmas radušās arī ar viņas dueta partneri - sintezatoru Tyros

Janvāra sākumā Inese pie saviem atbalstītājiem vērsās pēc palīdzības - Saulīte meklēja kādu, kurš viņai varētu uzdāvināt portatīvo datoru, jo viņas pašas klēpjdators saplīsa. Nesaņēmusi cerēto atbalstu, māksliniece paziņoja, ka pārtrauc savas skatuves gaitas un aiziet no mūzikas.

Tiesa, nedēļu vēlāk viņa paziņoja, ka tomēr atkal atgriežas mūzikā un ir enerģijas pilna turpināt savas skatuves gaitas, taču, par nelaimi, viņai joprojām nebija portatīvā datora, kas pamatīgi iedragāja un apgrūtināja radošo darbību.

Tapis zināms, ka šo problēmu joprojām nav izdevies atrisināt, turklāt, viņu piemeklējusi vēl kāda liksta - saplīsis sintezators Tyros, kuru Inese publiskajā telpā dēvēja par savu mīļāko draugu un lielāko palīgu.

Šobrīd mūziķe ir gluži kā bez rokām. Mūzika ir viņas sirds lieta un aicinājums, taču melnās svītras, kura viņu piemeklējusi, dēļ, Inese šobrīd nevar komponēt, ierakstīt un aranžēt dziesmas, par uzstāšanos un koncertu sniegšanu nemaz nerunājot.

Kombuļu Inese kārtējo reizi vērsusies pie saviem sociālā tīkla Facebook sekotājiem. Kā tīmeklī paziņojusi māksliniece, viņa joprojām cer, ka izdosies atrast kādu labdari vai sponsoru, kurš palīdzēs, jo viņai sirdī ir sakrājies lērums dziesmu, kuras viņa gribētu parādīt arī citiem, taču, diemžēl, šobrīd tas nav iespējams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!