Foto: Privātais arhīvs
Dziedātājai Samantai Tīnai pērnais gads un šī gada iesākums bija ļoti darbīgs. Skatuves māksliniece sev pievērstās uzmanības laurus plūca gan dzimtenē, gan pie kaimiņiem Lietuvā, bet nesen Samanta devusies atpūtā uz Ēģipti.

"Šonedēļ no manis tik ilgi gaidītā atvaļinājuma saulainās bildes! Sveicieni un saule no Ēģiptes!" tā Samanta uzrunāja savus "Instagram" sekotājus, ļaujot ikvienam fanam ielūkoties viņas brīvdienās.

Populārā skatuves māksliniece piedāvāja aplūkot iedvesmojošus kadrus, pozējot gan kamieļa mugurā, gan braucot ar kvadraciklu. Apskatot apkārtni, dziedātāja priecājās par ceļā redzētajiem beduīniem un secināja, ka foto, kur viņa jāj kamieļa mugurā, noteikti būs ceļojuma labākā pašbilde.

Atpūšoties Ēģiptes ārēs, Samanta arīdzan iemēģināja šim reģionam tik raksturīgo ūdenspīpes smeķi, taču komentārā pie foto secināja, ka "slikta nebija, drīzāk šaubas māca, kas tur iekšā".

Ceļojumiem tik tipiskās ēdienu fotogrāfijas Samanta bija izvēlējusies atstāt ārpus "Instagram" sekotāju redzesloka, taču uz dziedātājas Lienes Greifānes komentāru, vai viņa nobaudījusi uz vietas cepto maizīti, Samanta atbildēja apstiprinoši, kā arī uzslavēja tās garšas īpašības.

Ceļojuma izskaņā, Samanta savus sekotājus iepriecināja arī ar pāris foto peldkostīmā, godīgi atzīstoties, ka ūdens priekus Ēģiptē gan sanācis baudīt ļoti maz.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!