Foto: Vida Press

Otrdienas, 16. jūnija, rītā tapa zināms, ka cīņu ar smadzeņu vēzi zaudējusi populārā Krievijas skatuves māksliniece Žanna Friske (attēlā ar faniem), un daudzi viņas kolēģi, draugi un paziņas steiguši dziedātāju un aktrisi pieminēt savos sociālajos tīklos.

"Skaista, labsirdīga, mīļa, stipra, atklāta, patiesa, gudra. Es nespēju tam noticēt. Mēs visi gaidījām brīnumu, bet tas nenotika. Briesmīga netaisnība. Ardievu, Žanniņa, tu vienmēr būsi mūsu sirdīs," savā Instagram profilā vēstījusi mūzikas producente Jana Rudkovska.

Dziedātājs Filips Kirkorovs savā Instagram profilā padalījies ar foto, kur redzams kopā ar Friski, un nav slēpis, ka raud.

Nikolajs Baskovs, godinot kolēģi, bijis pavisam lakonisks - viņš publicējis Friskes portretu ar īsu piebildi "Trūkst vārdu. Ardievu!".

Krievijas TV "seja" Ļera Kudrjavceva bijusi daudz emocionālāka. "Manu meitenīt, ardievu, mans skaistais, labais un maigais draugs. Tu vienmēr būsi manā sirdī, saulīt. Nespēju noticēt, kāpēc?????? Es raudu," emocijas nav slēpusi Kudrjavceva.

Aktieris un dažādu televīzijas projektu vadītājs Dmitrijs Nagivejs pēc sēru ziņas saņemšanas publicējis vairākus foto, kur redzams kopā ar Friski, un pie viena no tiem vēstījis: "Dusi mierā. Mēs satiksimies, bet ne uzreiz, ne uzreiz."

RIP Zhanna Friske! Очен грустно...— Markus Riva (@MarkusRiva) June 16, 2015

R.I.P Zhanna Friske. So sad that she lost in this battle in the end :( Condolences to Zhanna's family, friends and fans. #zhannafriske
— Lauris Reiniks (@LaurisReiniks) June 16, 2015

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!