Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja un šova "Okartes skatuve" zvaigzne Kristīne Miljone (attēlā) kardināli mainījusi savu attieksmi pret dzīvi šovbiznesa starmešu gaismā. Māksliniece vairs nevēlas plosīties pa klubiem un rauties pēc popularitātes.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Miljone, pēdējā laikā viņas dzīves prioritātes stipri mainījušās.

"Kaut ko jau darbojos mūzikā. Kad ir laiciņš, mēģinu kaut ko uzrakstīt, bet, tā kā vasara nāk, gribas vairāk laika pavadīt pie dabas ar mīļajiem kopā.

Atšķirībā no dažiem labiem "okartiešiem", man nu jau ir citādāki dzīves uzskati. Tagad mana lielākā vērtība ir ģimene un mīļie, otra pusīte, darbs un tā tālāk. Negribu vairs rauties pēc piecu minūšu slavas," stāsta simpātiskā dziedātāja un šovu zvaigzne.

Viņa atklāj, ka šovbiznesu metusi pie malas un izvēlējusies pelnīt ar nopietnu darbu – Kristīne darbojas telekomunikāciju nozarē.

"Negribu radīt mūziku tikai tāpēc, ka vajag kaut ko uzrakstīt. Ja es ierakstīšu kādu dziesmu, tad tā būs pārdomāta un laba.

Laikam vecāka palieku un gudrāka," smaida talantīgā dziedātāja. Kristīne atklāj, ka šovasar vienā no Liepājas pludmales bāriem plāno sniegt akustisko koncertu, taču glamūrīgie zvaigžņu burziņi viņu vairs nesaista.

"Negribas vairs rauties pa klubiem un uzstāties, kā to darīju agrāk. Man tādi mierīgi pasākumi vairāk patīk, kur patīkama atmosfēra un cilvēki. Skatīties uz pārdzērušiem jauniešiem man vairs galīgi neprasās," smejas Miljone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!