Foto: F64

Pašmāju šovbiznesā vēl aizvien nenoklust viļņošanās ap dziedātājas Lienes Šomases skandalozo uzstāšanos Daugavpils Kultūras pilī, kas daudziem viesa aizdomas – Liene uz skatuves, iespējams, kāpusi alkohola reibumā.

Kamēr pati Šomase runas par iespējamo aizraušanos ar grādīgajiem dzērieniem komentē atturīgi, viņas neveiksmi steiguši analizēt daudzi pieredzes bagāti industrijas darboņi. Starp viņiem – arī mūziķis Juris Kulakovs.

"Lienes uzvedība koncertā liecina par viņas kultūras līmeni. Es personīgi pat piedzēries neatļaujos neko rupju nevienam teikt. Tas, ka es kaut ko nesaprotamu runāju, tas ir kas cits," izdevumā "Kas Jauns" spriedis Kulakovs.

"Man žēl, ka tā ar Lieni noticis," atzinis mūziķis.

"Arī šlāgeri dziedot, būt zem promilēm ir nožēlojami. Tāpat jau tā mūzika ir banāla, kur nu vēl gadījumā, ja dzied reibumā," norādījis Kulakovs.

Viņš arī nav slēpis – piedzērusies sieviete viņam šķiet "ļoti nožēlojami".

"Lienes Šomases gadījums ir – blondīne! Diemžēl. Ļoti žēl. Smuka meitene ar zemu kultūras līmeni. Kleitiņa un augstpapēžu kurpes uz skatuves ir tikai fasāde, un fasāde šoreiz neizsaka to, kas ir cilvēkā," žurnālā "Kas Jauns" kolēģes sniegumu vērtējis Kulakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!