Foto: Privātais arhīvs

Savulaik tautā ļoti iemīlētās skatuves mākslinieces Ineses Adario (attēlā), mūzikā pazīstamas kā Kombuļu Ineses, dzīvē pēc kāzām iestājies melnais posms. Nupat viņa izmisīgi meklēja darbu savam jaunajam vīram, bet tagad sāk izpārdot fanu dāvinātos mūzikas instrumentus.

Pie DELFI Izklaides vērsās mūzikas mīļotāja Zane Hartmane, kura šoziem, paklausot kādam no Kombuļu Ineses lūgumiem, esot atdāvinājusi dziedātājai sintezatoru. Inese tolaik sociālajos tīklos un medijos žēlojās, ka viņas radošā darbība apstājusies, jo salūzis iemīļotais Tyros, tāpēc sieviete izlēmusi iepriecināt dziedātāju.

"Atsaucos uz Delfos publicēto dziedātājas lūgumu ziedot viņai sintezatoru, lai dziedātāja varētu turpināt komponēt. Tas bija dārgs sintezators, kuru pagājušogad nopirku Vācijā par nepilniem 400 eiro. Pirku savai meitai," atceras Zane.

Sievietes meitiņai kā jau bērnam drīz pārgājusi lielā kāre mācīties spēlēt, tāpēc Zane, labu gribēdama, izlēmusi sintezatoru ziedot kādam, kam tas vairāk vajadzīgs.

Labvēle pati mērojusi 300 kilometrus garo ceļu pie Ineses uz Priekuli un atpakaļ, lai nodotu dāvanu. Gaidītās sirsnīgās pateicības vietā Zane saņēmusi pliku paldies, kam pēc neilga laika sekojis atklājums, ka Inese dāvanu mēģina notirgot Facebook krāmu tirdziņā.

Dziedātāja savos sludinājumos atklāj, ka it kā esot pirkusi instrumentu par 200 eiro, bet gatava atdot par mazāku summu vai arī iemainīt pret portatīvo datoru.

Ieraugot Ineses sludinājumus, labvēle jutusies sāpināta. Sieviete uzrunājusi Inesi personīgi, aicinot sintezatoru, ja tas pašai nav vajadzīgs, ziedot bērnu namam vai atdot kādam citam, kuram tas noderēs, taču nemēģināt pelnīt naudu no noziedotās mantas.

Inese uz šo lūgumu atbildējusi, sakot, ka tas neesot tas pats sintezators - viņa patiesībā kā starpniece pārdodot savas draudzenes instrumentu.

"Es viņu pirku Vācijā, Latvijā šie modeļi nav pieejami," Adario kundzei netic labvēle, kura gadījumā, ja dziedātāja mūzikas instrumentu neatdos, gatava vērsties policijā ar sūdzību par krāpniecību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!