Foto: Vida Press

Jau kopš pērnā gada rudens kuluāros tika mēļots, ka amerikāņu dziedātāja un aktrise Lady Gaga ir saderinājusies ar slavenību aģentu Kristianu Karino, un šonedēļ viņa pati to arī beidzot apstiprinājusi, mīļoto publisko nodēvējot par savu līgavaini.

Šīs nedēļas sākumā ASV norisinājās izdevuma "Elle" rīkotā ikgadējā ceremonija "Sievietes Holivudā", kurā tiek suminātas daiļā dzimuma pārstāves par dažādiem sasniegumiem izklaides industrijā. Lady Gaga tik godināta par izcilo sniegumu filmā "A Star Is Born" ("Zvaigzne ir dzimusi"), vēsta raidsabiedrība CNN.

Dziedātāja emocionālā uzrunā pateicās par atbalstu visiem mīļajiem, kas katru dienu par viņu rūpējas, kā arī Karino, kuru nodēvēja par savu līgavaini, tādējādi oficiāli apstiprinot, ka abi ir saderinājušies.

Lady Gaga un par viņu 17 gadus vecākais Karino ir kopā aptuveni divus gadus. Plašāka sabiedrība par šīm attiecībām uzzināja pērn februārī, kad abi tika pieķerti skūpstoties Nacionālās futbola līgas finālspēles "Super Bowl" laikā.

Savukārt aizvadītā gada rudenī plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka pāris ir saderinājies, tomēr nedz Lady Gaga, nedz viņas mīļotais to līdz šim nebija apstiprinājuši.

Pirms attiecībām ar Karino dziedātāja bija saderinājusies ar aktieri Teiloru Kinniju, bet 2016. gada vasarā abi pašķīrās. Abi toreiz klāstīja, ka joprojām mīlot viens otru, bet nolēmuši ieturēt nelielu pauzi, un tas daudziem viesa cerības, ka pāris varētu atkal atjaunot attiecības, tomēr vēlāk dziedātāja uzsāka attiecības ar citu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!