Foto: DELFI
Pirmdien, 13. janvārī, priecīgu notikumu piedzīvoja par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētais talantīgais dziedātājs Rihards Andris Bērziņš (attēlā) – puisis atvadījās no saldajiem sešpadsmit un nosvinēja savu septiņpadsmito jubileju.

Plašāka publika par toreiz vēl sešpadsmitgadīgo latviešu puisi, kurš ļoti līdzinās slavenajam tīņu elkam Bīberam, uzzināja aizvadītā gada augustā, kad jaunietis, kurš jau kopš agras bērnības aizrāvies ar mūziku, uzsāka savas gaitas talantu šovā Jaunā talantu fabrika.

Ātri vien Rihardam izdevās iemantot ievērību, tiesa, drīzāk fakta, ka viņš ļoti līdzinās vispasaules tīņu elkam, nevis dziedāšanas dēļ, un arī mazo meitenīšu fanu pulciņš Bērziņam sāka pieaugt. Vairs nebija šaubu - ir dzimis "latviešu Bībers".

Jaunajā talantu fabrikā Rihardam gāja kā pa kalniem un lejām, un nepagāja pat mēnesis, kad puisis jau paziņoja, ka vēlas doties mājās - viņš toreiz atklāja, ka esot sapratis, ka popularitāte un slava ir daudz vilinošāka, nekā smags darbs ar vokālajiem pedagogiem.

Līdz šova finālam Rihardam neizdevās tikt, taču pāris mēnešos puisim izdevās ierakstīt savu vārdu vēsturē - viņš kopā ar savu kolēģi Dāvi Mazurenko sarīkoja nelielu jandāliņu Fabrikas telpās, bet divas nedēļas vēlāk veica vēl pārdrošāku soli un puskails nodejoja vokālajam pedagogam Edgaram Kramiņam veltītu danci.

Tāpat Riharda publiskajā gaitās neiztrūka arī romantikas un dažādas mīlas likstas. Šova laikā viņam izveidojās romantiskas attiecības ar dziedātāju Ilzi Skarbuli, taču drīz vien gaismā nāca fakts, ka ārpusē "latviešu Bīberu" jau gaida kāda cita meitene.

Par spīti šīm grūtībām, saldais pārītis joprojām ir kopā, taču par savām attiecībām publiskajā telpā runā izvairīgi. Abi jaunieši par savu mīlas dzīvi daudz labprātāk savus sekotājus un atbalstītājus informē paši ar sociālo tīklu starpniecību, publicējot dažādas mīļas bildītes un jaukus tekstiņus.

Savukārt savu dzimšanas dienas rītu latviešu Bībers sāka ar ierakstu mikroblogu vietnē Twitter, paziņojot, ka diena iesākusies superīgi, un sociālajos tīklos jaunietis, kuru no pilngadības tagad šķir tikai viens gads, saņēma veselu lērumu apsveikumu un laba vēlējumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!