Foto: Privātais arhīvs

Neparastā veidā gūt milzu popularitāti izdevies dziedātājas Māras Katarskas un pārējās Okartiešu kompānijas draudzenei un jaunajai mūzikas censonei Adelīnai Jurevičai jeb Adelly – viņu satikusi un novērtējusi pati Lady Gaga (abas attēlā).

Pasaulē slaveno dziedātāju Lady Gaga Adelīna satikusi veselas divas reizes - pēc viņas koncertiem Rīgā un Tallinā. Jau pēc Rīgas koncerta meitene sociālajā portālā Twitter informēja savus sekotājus par to, ka satikusi Gagu aizkulisēs.

Latvijas koncertā Gagas aizkulisēs ticis 21 cilvēks, taču tuvāk parunāties abām dziedātājām nav izdevies. Kāda fane pat apraudājusies, uzzinot, ka nebūs iespēja palikt divatā ar zvaigzni.

Pasaulslavenā dziedātāja uzslavējusi Adelly par frizūru, apgalvojot, ka pati gribētu matus kā viņai. Starp citu, nu jau leģendāro frizūru veidojis arī Madry un Katarsky iecienītais frizieris Dāvis Ķimenis.

Adelīna sajūsmināta dalās priekā, atklājot, ka Gaga koncertā uz viņu skatījusies īpaši bieži. Uz Tallinas koncertu latviešu meitene nokļuvusi pavisam nejauši - viņu uzaicinājusi mājupceļā no Mežaparka satikta fane, kurai bijusi lieka biļete.

Uz Tallinu Adelly devusies jau ar plakātu rokās, kurā paziņojusi Gagai, ka viņa var aizņemties latviešu meitenes frizūru. Un noticis neticamais - Tallinā Gaga patiešām izgājusi ar tādu pašu frizūru, kādu noskatījusi Adelly.

Adelly Tallinā izdevies pabūt divatā ar zvaigzni un priecēt Gagu arī ar dziesmu - arī šis mirklis iemūžināts video. Gaga pat uzdejojusi Adelly dziedājuma pavadībā un nosaukusi meiteni par latviešu princesi.

Tiesa, Adelīna nav vienīgā laimīgā, kas tikusies ar Gagu - video redzams, ka dzīvajā rindā uz pāris minūtēm ar slavenību gaida vēl vairākas priekpilnas meitenītes un puisīši.

Pie iespējas satikt Gagu var tikt fani, kuri koncertā tiek īpašajā Monster Pit laukumā pie pašas skatuves. Laimīgos izvēlas dziedātājas pārstāvji, un lai nokļūtu Monster Pit, jābūt apģērbtam atbilstoši Gagas ballītei un uz koncertu jāierodas visagrāk, piemēram, Adelly lietū un aukstumā, guļot turpat uz zemes, pie Mežaparka gaidījusi 20 stundas.

Adelīna gan atzīstas, ka viņai nedaudz kauns par latviešu faniem, jo, kamēr Tallinas fani jau daudzas stundas iepriekš drūzmējušies pie koncerta norises vietas, gatavi gulēt uz ielas, lai tikai tiktu tuvāk Gagai, mūsu tautieši bijuši krietni kūtrāki.

Latviešu dziedātāja atklāj, ka Gaga dzīvē patiešām esot jaukākais cilvēks pasaulē, jo abu īsajā sarunā bijusi ļoti mīļa un draudzīga. Adelly sajūsmināta atklāj, ka Gaga teikusi labus vārdus gan par viņas dziedāšanu, gan ārējo izskatu.

Par godu neticamajiem notikumiem meitene pat uzfilmējusi gandrīz 18 minūtes garu video interviju ar sevi, kurā stāsta par lielo piedzīvojumu, un izplatījusi to sociālajos tīklos.

Neskaitāmi tvitera lietotāji pauduši sajūsmu par to, cik latviešu meitene burvīgi dzied un kā viņai paveicies. Adelly drosmīgi paziņojusi, ka par savu nākamo mērķi uzstāda muzikālu sadarbību ar Gagu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!