Foto: Privātais arhīvs
Atzīmējot savu dzimšanas dienu, jaunā latviešu dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jureviča (attēlā pa kreisi) aizvadītajā nedēļā viesojās Londonā, kur paguvusi izbaudīt visdažādākos notikumus.

"Uz Londonu aizbraucu ciemos pie draudzenes, lai nosvinēt savu deviņpadsmito dzimšanas dienu. Līdz šim astoņpadsmit gadus to biju atzīmējusi Latvijā, un man tas bija jau apnicis. Tādēļ izvēlējos šos svētkus nosvinēt citā valstī, lai īpašajai dienai piešķirt jaunas sajūtas," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Adelly.

Viesojoties Londonā, jaunā dziedātāja paguvusi ne tikai piedalīties foto sesijā, kā arī apmeklēt Londonas Modes nedēļu, bet arī iepazīties ar dažādu valstu šovbiznesa pārstāvjiem.

"Dzimšanas dienu izvēlējos svinēt kādā Londonas klubā. Tur izklaidējoties, ar draudzeni pamanījām arī slaveno aktieri Danielu Redklifu jeb Hariju Poteru. Tā nu ar viņu satikāmies, parunājāmies un arī nedaudz paballējāmies. Viņš gan bija ļoti piedzēries, tomēr ļoti laipns, pieklājīgs un patiešām jauks," smejas Adelly.

"Vēl iepazināmies arī ar kādu, izrādās, Ņujorkā pieprasītu modeli un aktieri, ar kuru arī ļoti forši izklaidējāmies. Tāpat man palaimējās satikties un aprunāties ar savu mīļāko britu dziedātāju Bluey Robinson," priecājas meitene.

"Tieši šo lielisko notikumu dēļ man patīk Londona. Tā ir neskaitāmu iespēju un radošu cilvēku pilsēta, kurā jebkurā mirklī var notikt kas negaidīts un neticams.

Tā mani ļoti iedvesmo, un tieši tādēļ turp dodos tik bieži," nosaka Adelly, piebilstot, ka jau pavisam drīz Londonu apmeklēs atkal, lai piedalītos kādas filmas pirmizrādē, kurā paguvusi nofilmēties arī pati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!