Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegts populārā dziedātāja Laura Reinika (attēlā) videoklips dziesmai "Es domāšu par tevi". Tajā redzamie gleznainie skati iemūžināti Francijas dienvidos. Tiesa, filmēšanas laikā gadījies kāds nepatīkams starpgadījums – mūziķis cietis no zagļiem.

Reiniks uz Franciju bija devies kopā ar filmēšanas grupu un pavadošo svītu – grima mākslinieci Kristīni Čakari, režisori Aiju Strazdiņu un dejotāju Līgu Kavaci, kurai klipā uzticēta Laura sirdsdāmas loma.

Kompānija pa Francijas dienvidiem pārvietojusies īrētā automašīnā. Lai gan auto nomas darbinieki brīdinājuši, ka mašīnā vērtīgas mantas labāk neatstāt, jo zagļi nesnauž, latvieši tomēr zaudējuši modrību, un noticis sliktākais scenārijs.

"Marseļā auto nolikām netālu no galvenās promenādes un devāmies pusdienot. Kad atgriezāmies, sapratām, ka neesam kārtīgi aizvēruši automašīnas lūku! Drīz vien atklājās, ka divām dāmām pazudušas somiņas, nozagts mans fotoaparāts, operatoriem nolaupītas visas videokameru baterijas, bet grimētājai – piederumu soma," izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ pastāstījis Reiniks.

Dziedātājs steidzis labot situāciju un steigšus meklējis, kur iegādāties jaunas baterijas, un šī jezga visiem pamatīgi sagandējusi omu.

"Labi, ka operatori mašīnā neatstāja kameras, taču bez baterijām filmēt nebija iespējams. Kamēr atradām, kur iegādāties jaunas, pagāja ilgs laiks. Diena bija pazaudēta, garastāvoklis sabojāts," nepatīkamajās atmiņās dalījies Reiniks.

Tiesa, videoklipam nepieciešamais materiāls tomēr safilmēts, un nesen Reinika radošās grupas veikums atrādīts plašākai sabiedrībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!