Foto: Privātais arhīvs

Populārais pašmāju mūziķis Lauris Reiniks (attēlā kopā ar pasniedzēju Āronu Speiseru) šo rudeni pavadījis Kalifornijā, kur, cītīgi studējot uzreiz divās prestižās aktiermākslas skolās, ticis pie aktiera sertifikāta.

Reiniks uz Ameriku devās jau augusta izskaņā. Nonākot galamērķī, viņš uzreiz uzsāka mācības divās prestižās iestādēs - Aktiermākslas korpusā Losandželosā un Ārona Speisera aktiermākslas studijā. 

Šī šovbiznesa sfēra mūziķim nav sveša - viņš jau vairākus gadus ar labiem panākumiem darbojas kā aktieris humoristiskajā izrādē Kailie brieži.

Losandželosā mūziķis, kā ierasts, apmeties pie savas "Amerikas mammas" Noras un papildus mācībām paguvis arī labi atpūsties. Reiniks visu rudeni priecējis tautiešus ar saulainām bildēm no Amerikas pludmalēm un jautrām ballītēm kopā ar Losandželosas draugiem.

Decembra vidū mūziķis pabeidzis mācības abās skolās, tiekot pie aktiera sertifikāta. Kā atklājis pats mūziķis, mācības divās skolās vienlaikus bijusi varen laba pieredze. Viņš uzskata savu skolotāju Āronu Speiseru par labāko aktiermākslas pasniedzēju visā Holivudā.

Reinika fani jau novēlējuši viņam veiksmi tālākajā karjeras ceļā. Par saviem tālākajiem plāniem skatuves ziņā un to, vai muzicēšanu tagad nomainīs aktiermāksla, Reiniks gan pagaidām klusē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!