Foto: DELFI
Populārā dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) šoruden atradusi sevī jaunu talantu – dziedātāja sākusi aizrauties ar kulināriju. Māksliniece savus sociālo tīklu sekotājus lutina ar dažādu pašas gatavotu gardumu attēliem un padalās arī ar labām receptēm.

Īsā laikā Liene jau paspējusi palutināt savus fanus ar trim gardām ēdienu receptēm. Viņa pagatavojusi ābolu pīrāgu, ķirbja zupu un biezpiena sacepumu. Īpašu sajūsmu izpelnījies dziedātājas biezpiena sacepums, ar kura recepti Liene laipni padalījusies.

"Iesitu divas olas un sakūlu kopā ar četrām ēdamkarotēm cukura, pievienoju 450 gramus biezpiena, samaisīju. Pa vienai karotei bēru klāt miltus un mannu un maisīju. Pieliku klāt 200 gramus izkausēta sviesta. Un es vēl pieliku klāt kokosa biezpiena sieriņa masu, trīs ēdamkarotes.

Pusi tējkarotes sodas aplēju ar citrona sulu un pievienoju pārējai masai pēc tam, kad reakcija bija beigusies. Visu samaisīju un liku silikona veidnē. Cepu 180 grādos pusstundu vai arī līdz virsiņa zeltaini brūna," vienkāršu recepti atklājusi Liene.

Māksliniece informējusi fanus, ka biezpiena sacepumu gatavojusi pirmo reizi, bet izdevies tiešām garšīgi. Īpaši sacepums garšojis Lienes dēliņam. Turklāt tas derēs arī tiem, kas īpaši seko līdzi savam uzturam.

"Garšo labi. Gan diētiski, gan vegāniski," biezpiena sacepumu slavē Liene, uzsverot, ka četras ēdamkarotes cukura uz visu lielo masu neesot tik traki - plācenīši nesanāk mežonīgi saldi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!