Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājai Lienei Greifānei (attēlā) šopavasar nudien netrūkst, ar ko noņemties. Maija sākumā viņa vairākkārt pabija friziersalonā, lai pamainītu tēlu, pieaudzējot un nokrāsojot matus, bet nu mākslīgos matiņus diemžēl nācies noņemt nepatīkamu problēmu dēļ.

8. jūnija vakarā dziedātāja saviem sociālo tīklu draugiem paziņoja, ka pēc mēnesi ilgas mākslīgo cirtu nēsāšanas viņa tomēr tās noņem, jo ar tik raženu pieaudzēto matu kaudzi uz galvas bijis pārāk karsti, kā arī radušās vairākas citas problēmas.

Lai arī citām pašmāju zeltenēm, kuras grib ātri tikt pie gariem matiem, nenāktos iedzīvoties līdzīgās likstās, viņa atklājusi savu sāpi detaļās.

"Garie, protams, bija labāk, bet ļoti grūti ar viņiem, jo saulē paliek ļoti sausi, veļas savā starpā un grūti izķemmēt. Manējie atkal taukojas un beigās jāmazgā katru otro dienu. Viņus izžāvēt varēja stundas laikā, un tad vēl jāveido, un tas viss katru dienu," par nedienām, ar kādām var saskarties dāmas, kuras pieaudzē matus, brīdina zvaigzne.

Māksliniece atklāj vēl kādu nepatīkamu faktu - ņemot nost pieaudzētos matus, viņa zaudējusi ļoti daudz savu matu, lai arī šī metode it kā skaitījusies saudzējoša.

Dziedātāja atklājusi, ka nu mēģinās ataudzēt garus matus pašas spēkiem, tiesa, tas nav tik vienkārši, jo jāpārdzīvo dažādu ne visai aktuālu frizūru posmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!